Анджеліна Джолі стверджує, що троє її дітей хотіли дати свідчення проти Бреда Пітта

Боротьбу 46-річної Анджеліни Джолі і 57-річного Бреда Пітта за опіку над дітьми вже точно ніяк не можна було назвати простою – судові розгляди між колишнім подружжям тривали кілька років. Однак, як тепер з’ясувалося, ця битва могла бути ще складнішою.

У грудні минулого року адвокати Анджеліни Джолі подали документ, в якому стверджувалося, що троє з шести дітей пари хотіли дати свідчення проти свого батька в суді.

Діти, про опіку над якими йде мова, досить дорослі, щоб розуміти, що відбувається. Суд неодмінно вплине на них емоційно. Троє дітей попросили дати свідчення. Змушувати когось із дітей терпіти те, що може бути марним і порожнім процесом, абсолютно невиправдано. Це жорстоко, – йдеться в документі.

Документ був поданий в той же час, коли Джолі намагалася відсторонити суддю Джона Удеркірка від справи через його зв’язки з юридичної командою Пітта. Адвокати акторки стверджували, що діти навіть не мали свідчити, тому що суддя повинен був бути відсторонений від ведення процесу. Проте домогтися свого Джолі не вдалося – Удеркірк залишився на своєму місці і нещодавно виніс попереднє рішення у справі, розділивши опіку між колишнім подружжям порівну.

Адвокати акторки при цьому стверджували, що він не дав Джолі можливості подати додаткові документи, які, на її думку, мали відношення до справи і включали свідчення дітей.

Хто саме з дітей хотів дати свідчення проти Пітта, не повідомляється. Але, швидше за все, мова йде про старших дітей пари: 19-річного Меддокса, 17-річного Пакса і 16-річної Захари. Старший син пари, який вже кілька років перебуває зі своїм батьком в сварці, як повідомлялося раніше, давав свідчення проти свого батька в березні.

Наступне слухання призначено на 9 липня, і актриса зробить все можливе, щоб судове рішення було переглянуто. Як кажуть інсайдери, вона хоче довести, що була здійснена явна юридична помилка.

Читайте також: Брітні Спірс виступить у суді проти батька

Поділись


Новини партнерів