Брітні Спірс виступить у суді проти батька

Як повідомляє видання Page Six, артистка дасть свідчення в суді проти батька Джеймі Спірса у справі про її опіку, який відбудеться 23 червня в Лос-Анджелесі. Правда, вона не буде присутня особисто, а її виступ заслухають по відеозв’язку. Основною вимогою Брітні і її адвокатів стане відсторонення від участі в справі Джеймса Спірса. Якщо суд підтримає співачку, то питання з відміною опіки буде вирішити набагато простіше, відзначає видання.

Нагадаємо, Брітні вже 12 років перебуває під повною опікою свого батька Джеймі, він контролює її контракти, фінанси і місцезнаходження. Такі строгі заходи можливі тільки за умови важкої хвороби, якої у співачки, впевнені прихильники, просто немає. А ось батько співачки стверджує інакше: не так давно він шокував журналістів, повідомивши, що Брітні страждає деменцією.

Сама ж Спірс, як розповідають джерела, боїться свого батька і відчуває себе полонянкою у власному будинку.

«Звичайно, вона може робити все, що їй заманеться, наприклад, вона має право водити машину. Але варто Брітні захотіти зробити щось більш серйозне, вона не має на це права. Кожен її крок контролює батько», – розповіло джерело.

Поділись


Новини партнерів