Кріс Дженнер розповіла про реакцію своєї сім’ї на трансгендерний перехід Кейтлін Дженнер: “Це був шок”

71-річна Кейтлін Дженнер зробила трансгендерний перехід ще в 2016 році. У минулому житті її звали Брюс, і вона була одружена з Кріс Дженнер, в якому у них народилися дві доньки – Кендалл і Кайлі. Зміни в житті ніяк не позначилися на відносинах Кейтлін з доньками і колишньою дружиною: вони як і раніше добре спілкуються, разом виходять у світ і проводять сімейні свята.

Однак новина про намір Кейтлін зробити трансгендерний перехід її сім’я далеко не відразу прийняла так легко. У недавній відвертій бесіді з журналісткою Крістіною О’Ніл Кріс Дженнер зізналася, що це стало випробуванням для всіх членів їх великої родини.

Ми не знали, як переварити цю новину. Це був шок, який потім став реальністю. Ми повинні були прийняти цей факт, змусити себе інакше подивитися на деякі речі і дізнатися багато нового. Я впевнена, що багато шанувальників нашого реаліті-шоу теж не очікували цього і спочатку були збентежені. Справа в тому, що існує багато способів поглянути на цей процес під різними кутами, – розповіла Кріс.

Дженнер додала, що це була лише її первісна реакція на новину, після чого вона досить швидко вивчила питання і змінила своє ставлення до ситуації. Кріс уточнила, що її головним пріоритетом на той момент були діти, тому вона намагалася вести себе так, щоб їх не травмувати:

В першу чергу я мама, тому мені було досить важко. Я хотіла бути кращою і робити тільки правильні речі. Однак я не знала, що значить “правильно” в ситуації, що склалася.

Кріс також розповіла, що зараз знаходиться в хороших відносинах з Кейтлін, і зазначила, що вони назавжди залишаться близькими людьми, тому що їх пов’язують спільні діти. До речі, раніше Кейтлін зізнавалася, що дочки Кайлі і Кендалл продовжують називати її своїм батьком.

Всі мої діти звуть мене татом. Кендалл першою запитала, як їм тепер варто до мене звертатися. І я відповіла: “Тато. Я твій батько і залишуся ним до самої смерті”. Але що мене дійсно шокує, – це коли вони в розмові про мене говорять: “Мій тато – вона …”. Це дійсно не так просто – вжити інший займенник. Брюс виростив їх, а Кейтлін насолоджується з ними життям, – поділилася Кейтлін.

Нагадаємо, що Кріс і Кейтлін Дженнер були одружені з 1991 по 2013 рік і тільки в 2015-му остаточно завершили шлюборозлучний процес. До цього у Кейтлін (на той момент у Брюса) було ще два шлюби, від яких у неї залишилося четверо дітей. Зараз Дженнер складається у відносинах з 23-річною трансгендерною жінкою Софією Хатчинс. Разом вони мріють про дітей.

Читайте: У мережі обговорюють фото Мадонни з донькою Лурдес Леон

Поділись


Новини партнерів