У мережі обговорюють фото Мадонни з донькою Лурдес Леон

Вчора 62-річна Мадонна поділилася з шанувальниками новим знімком зі своєю 24-річною доymкою Лурдес Леон. Фото викликало такий ажіотаж, що його продовжують активно обговорювати вже другий день.

На фотографії Лурдес показала свої неголені пахви. Взагалі, це не перший раз, коли дочка зірки демонструє неголеність. У такій природності Лурдес не бачить нічого страшного і уваги на критику не звертає.

Однак багатьом шанувальникам співачки така любов до натуральності незрозуміла – вони вважають, що це не тільки негарно, але й негігієнічно.

  • Будь ласка, поголися.
  • Я намагаюся бути толерантною, доброю і не судити інших, але я не можу змиритися з неголеними пахвами.
  • Як огидно!

– пишуть вони.

Але, варто зазначити, і прихильників у Лурдес знайшлося чимало. Користувачі мережі, які виступили на підтримку Леон, відзначили, що ніхто не повинен вказувати жінці, як їй виглядати, і що це тільки її вибір.

Стільки ненависті тільки через те, що вона не голить пахви. Ми не говоримо чоловікам, що їм потрібно голити їх руки або ноги. А повинні?

2021 рік, а люди досі дивуються, що у жінок є волосся на тілі. Цікаво, що жінки завжди говорять “наше тіло – наш вибір”, але при цьому критикують іншу дівчину, коли вона не голиться. Як це називається? Лицемірство!

Я не розумію, чому всі сфокусувалися на її пахвах. Це просто волосся! Це красива фотографія мами і доньки, двох прекрасних жінок, – відзначають вони.

Не бентежить любов Лурдес до бодіпозитиву і модні бренди, які із задоволенням з нею співпрацюють. Донька зірки вже давно зарекомендувала себе як модель і не відчуває нестачі в рекламних контрактах.

Читайте також: Марічка Падалко показала підрослого сина

Поділись


Новини партнерів