Ана де Армас спровокувала чутки про возз’єднання з Беном Аффлеком

32-річна Ана де Армас і 48-річний Бен Аффлек розлучилися на початку цього року, “не дотягнувши” до своєї першої річниці відносин. Однак зараз поповзли чутки, що колишні закохані могли відновити свій роман.

Приводом для цих підозр став знімок актриси в Сторіс, яким вона поділилася вчора. На ньому Ана позувала в ланцюжку з підвіскою у вигляді половинки серця, також вона супроводила кадр GIF-зображенням з серцем.

Саме в цій прикрасі актриса кілька разів була помічена на побаченнях з Аффлеком. Причому другу частину підвіски в знак своєї любові носив і сам Бен.

Вперше про роман Бена Аффлека і Ани де Армас стало відомо навесні минулого року. Пара познайомилася на зйомках фільму “Глибокі води”, який через пандемію коронавіруса ще не вийшов в прокат, і з тих пір не розлучалася.

Втім, багато хто підозрював їх у грі на публіку – нібито їх роман був піар-ходом для просування нової картини. Однак їхні стосунки здавалися серйозними: Бен навіть познайомив нову дівчину з дітьми від Дженніфер Гарнер і своєю мамою.

Як розповів інсайдер, ініціатива з приводу розставання виходила від актриси, проте розлучилися вони з Беном по-хорошому – без сварок і скандалів. Втім, ще тоді молодший брат Бена Кейсі висловив сумнів з приводу остаточного розриву пари.

Читайте також: Син Анджеліни Джолі відмовився від прізвища батька і дав свідчення проти Бреда Пітта

Поділись


Новини партнерів