Син Анджеліни Джолі відмовився від прізвища батька і дав свідчення проти Бреда Пітта

19-річний Меддокс здивував адвокатів своїх батьків. Юнак зробив резонансні заяви про 56-річного Бреда Пітта. Вони можуть допомогти 45-річній Анджеліні Джолі виграти справу щодо опіки над дітьми.

Зірки фільму «Містер і місіс Сміт» судяться вже п’ятий рік. Вони ніяк не можуть вирішити, як поділити трьох синів і доньок. Кожен наполягає на своїх умовах, тому справа не може зрушити з мертвої точки. Однак тепер Анджеліна залучила до розгляду повнолітнього сина Меддокса.

Молодого чоловіка запросили в суд Лос-Анджелеса. Юнак в приватному порядку свідчив проти свого батька. Він заявив, що після розлучення став на бік матері і свідомо припинив спілкування з Бредом. Зоряний син рішуче налаштований на перемогу Анджеліни.

«Меддокс дав свідчення вже як дорослий. Він виступив свідком у нескінченній суперечці батьків про опіку. І він не жалів Бреда, даючи свідчення», – розповів інсайдер.

Більше того, Меддокс тепер відмовляється носити прізвище Пітта. Він підписується виключно як Джолі, якщо це неофіційні документи. Зоряна мама не схвалює таку поведінку сина, хоч і ворогує з колишнім чоловіком. Їй не хочеться, щоб всі думали, ніби це вона налаштовує дітей проти Бреда.

«Меддокс хоче легально змінити прізвище на Джолі і прибрати прізвище батька. Анджеліна не підтримує його», – уточнив інсайдер Us Weekly.

Шанувальники екс-подружжя обговорили виступ їхнього сина в суді. Деякі вважають логічною поведінку Меддокса, інші вважають, що він даремно відмовляється миритися з батьком. «Він завжди буде захищати матір», «Меддокс обожнює Анджеліну і, зрозуміло, буде на її боці», «Навіщо йому втручатися в справи батьків? Бреду і так дісталося за весь цей час», «Краще б їм усім помиритися, ця суперечка до добра не приведе», – написали користувачі.

Читайте також: Після чуток про розрив: Джей Ло і Алекса Родрігеса застали за поцілунками

Поділись


Новини партнерів