Кім Кардаш’ян дала перше інтерв’ю після оголошення про розлучення з Каньє Вестом

40-річна Кім Кардаш’ян поки не коментує своє розлучення з 43-річним Каньє Вестом. Очевидно, що всі подробиці зірка вирішила приберегти для фінального сезону реаліті-шоу Keeping Up with the Kardashians, трейлер якого вже встиг зацікавити фанатів. Але в недавньому інтерв’ю для Good Morning Vogue Кім все-таки розповіла, яким був для неї минулий рік, назвавши його складним.

Втім, знаменитість зазначила, що багато чому навчилася і намагалася цінувати позитивні моменти.

“Цей рік був неймовірною можливістю навчитися бути вдячною за прості речі, і це було величезним осяянням”,- сказала Кім.

Як і багато знаменитостей з напруженим графіком, Кардаш’ян зізналася, що вона дуже цінує можливість проводити більше часу з сім’єю через пандемію коронавірусу.

Хоча Кардаш’ян і не завжди дотримувалася правил самоізоляції. Так, зірку критикували за вечірку з нагоди дня народження на приватному острові, яку вона влаштувала в розпал пандемії.

“Я завжди намагаюся дивитися на речі в позитивному ключі. Незважаючи на те що це був такий складний рік, це був час для відновлення сил, розкриття нових здібностей, це була можливість проводити багато часу з сім’єю. І той час, який я змогла провести зі своїми дітьми, був безцінним. Це, безумовно, позитивна сторона”,- розповіла Кім.

Нагадаємо, що у Кім і Каньє четверо дітей: Норт, Чикаго, Псалмі і Сейнт. У лютому цього року Кардашьян подала на розлучення з Каньє після семи років шлюбу. За даними інсайдерів, відносини між подружжям настільки зіпсувалися, що вони навіть не розмовляють один з одним.

Читайте також: Кім Кардаш’ян вперше вийшла в світ без обручки

Поділись


Новини партнерів