Кім Кардаш’ян вперше вийшла в світ без обручки

Чутки про розлучення Кім Кардаш’ян і Каньє Веста ходили вже давно. Віддані шанувальники продовжували вірити в їх любов і сподівалися на спростування цієї інформації. Однак побоювання підтвердилися: легендарний союз офіційно розпався. Звичайно, у багатьох ще жевріла надія на возз’єднання пари, але недавно Кардаш’ян довела, що крапку поставлено ​​остаточно.

Днями папараці застали Кім на вулицях Беверлі-Хіллз в компанії подруг. Інстадіва вперше вийшла в світ у новому статусі, і наряд для цього приводу Кардашьян підібрала відповідний. Перед об’єктивом камери вона постала в відвертій сукні, яка підкреслила її спокусливі форми. Свій образ Кім доповнила яскравими аксесуарами, але один важливий елемент був відсутній. На зірці не було обручки.

Здається, тепер ні в кого не залишилося сумнівів: розлученню бути. А по Кардаш’ян цього і не скажеш. Може скластися враження, що в житті Кім не відбувається нічого особливого. На свіжих фото зірка посміхається і абсолютно не виглядає розбитою або нещасною. Нагадаємо, ініціатором розлучення виступила саме Кардаш’ян. Таблоїди повідомляли, що причиною стали проблеми з психікою Каньє – він не хотів бачитися з дружиною, яка наполягала на прийомі ліків.

Дехто називає розлучення звільненням, і Кім явно може увійти в число таких людей. Після новин про розрив Кардаш’ян почала частіше радувати публіку гарячими знімками. А одного разу інстадіва навіть опублікувала фото без спідньої білизни.

Читайте також: Представник Емми Вотсон відповів на чутки стосовно того, що зірка збирається завершити акторську кар’єру

Поділись


Новини партнерів