Представник Емми Вотсон відповів на чутки стосовно того, що зірка збирається завершити акторську кар’єру

Кілька днів тому видання Daily Mail написало, що 30-річна Емма Вотсон збирається покинути акторську професію. Такі висновки таблоїд зробив, виходячи зі слів агента зірки, який нібито сказав, що зараз її кар’єра знаходиться “в режимі сплячки” і вона не планує займатися новими проектами. А інсайдер з її оточення зазначив, що зірка фільмів про Гаррі Поттера зосередилася на особистому житті і проводить час зі своїм ймовірним нареченим Лео Робінтоном.

Але шанувальники Вотсон можуть бути спокійні – з кіно вона йти не збирається. Про це заявив її представник Джейсон Вайнберг.

Акаунти Емми в соціальних мережах неактивні, але її кар’єра – навпаки, – заявив він Entertainment Weekly.

Останньою кінороботою Вотсон стала картина режисера Грети Гервіг “Маленькі жінки”, в якій вона знялася разом з Флоренс П’ю, Сіршою Ронан, Тімоті Шаламовим і Меріл Стріп. Прем’єра фільму відбулася в грудні 2019 року.

У розпал пандемії актрису практично не було видно. На початку лютого папараці зняли її разом з бойфрендом на прогулянці в Лос-Анджелесі. Після цього з’явилися чутки про заручини пари, так як на безіменному пальці правої руки Емми можна було розгледіти кільце.

Про роман пари вперше стало відомо в квітні минулого року. Про обранця Вотсон відомо мало: він бізнесмен і живе в Лос-Анджелесі. Після того, як про його стосунки з актрисою стало відомо публіці, він видалив всі знімки з соцмереж. Так що, схоже, публічність йому явно не до душі.

Читайте також: Елайджа Вуд розповів про найскладніші сцени «Володаря перснів»

Поділись


Новини партнерів