Вікторія Бекхем показала ніжні фото з сином

У сім’ї 45-річного Девіда Бекхема і 46-річної Вікторії Бекхем свято. Їхньому молодшому синові Крузу виповнилося 16 років.

Закохані вважаються однією з найкрасивіших пар в світі західного шоу-бізнесу. Екс- «перчинка» і брутальний футболіст разом вже більше 20 років. За цей час кілька разів запускалися чутки про розлад, але, незважаючи ні на що, Девід і Вікторія залишаються разом. У пари, крім Ромео, ще троє дітей: 21-річний Бруклін, 18-річний Ромео і дев’ятирічна дочка Харпер.

На честь дня народження молодшого сина Вікторія поділилася зворушливим відео з сімейного архіву. Ролик починається зі співу Круза: іменинник пробує свої сили, однак раптово його перериває батько. Вікторія додала в відео яскраві моменти з життя сина, починаючи з його дитинства і закінчуючи романтичним знімком з нею самою.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

“З днем ​​народження! Ми дуже сильно любимо тебе і пишаємося, яким чоловіком ти став», – звернулася до Круза зоряна мама. Шанувальники артистки приєдналися до привітань. «Такий красень виріс», «Щастя тобі, молодший Бекхем», «Круз, ти чарівний», «Вітаємо тебе, прекрасний юнак», – написали фанати.

Девід Бекхем теж поділився роликом з нарізкою з найбільш значущих епізодів життя іменинника. Футболіст супроводжував відеоряд треком з серіалу «Друзі» під назвою I’ll Be There For You. «З 16-річчям, мій маленький чоловік. Нехай цей день буде приголомшливим. Тато дуже пишається тобою, люблю тебе завжди. Прости за спів», – з гумором прокоментував Девід, натякаючи на історію з перериванням проникливого виконання Круза.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от David Beckham (@davidbeckham)

Читайте також: Демі Ловато розповіла, як мало не померла через передозування наркотиків

Поділись


Новини партнерів