Демі Ловато розповіла, як мало не померла через передозування наркотиків

У 2018 році у співачки Демі Ловато трапилося передозування наркотиків, імовірно героїну (хоча її офіційний представник це тоді спростував). Зараз 28-річна зірка готує до виходу документальний фільм Dancing With The Devil, в якому розповість і про ці події. У трейлері Демі зізналася, що тоді ледь не померла.

У мене було три інсульти. У мене стався серцевий напад. Лікарі сказали, що мені залишалося п’ять – десять хвилин, якби вони не приїхали вчасно, – сказала вона.

Демі розповіла, що передозування сильно вплинуло на її психічне і фізичне здоров’я. Його наслідки даються взнаки досі.

У мене був пошкоджений мозок, і я до сих пір переживаю наслідки цього. Я не їжджу за кермом, тому що в моїх очах є сліпі плями, – зізналася вона.

За словами Ловато, вона довгий час не могла читати, тому що все їй здавалося розмитим і нечітким.

У фільмі з’являться не тільки рідні Демі, але й її колеги і друзі Елтон Джон і Крістіна Агілера, які поділяться своїм баченням ситуації на кар’єрне зростання зірки і її прагнення подолати своїх демонів.

Нагадаємо, що три роки тому Демі в несвідомому стані у неї вдома виявили її друзі. Вони дали їй препарат, який застосовується як антидот при передозуванні наркотиків, і викликали медиків. У лікарні, куди привезли зірку, вона прийшла в себе.

Протягом декількох місяців Демі Ловато проходила курс реабілітації і лікувалася від наркозалежності. Вона пішла на поправку і зосередилася на своєму здоров’ї. Здавалося, що її особисте життя теж налагодилося – вона стала зустрічатися з актором Марком Еріхом, який через кілька місяців після початку роману зробив їй пропозицію. Однак весільну сукню співачка так і не одягнула – з коханим вони розлучилися. Про причини їх розставання в фільмі теж розкажуть.

Читайте також: Ельза Госк розповіла про пологи: “Це найжахливіший біль, який я коли-небудь відчувала”

Поділись


Новини партнерів