Алек Болдвін зі скандалом покинув Twitter

Голлівудський актор Алек Болдвін образився, що в Мережі не оцінили його жарт, і демонстративно покинув Twitter. Про це актор повідомив в Instagram.

Йдеться про жартівливе висловлювання актора з приводу акценту актриси Джилліан Андерсон. Алек Болдвін в своєму відеозверненні заявив, що вирішив покинути Twitter. За його словами, що причиною такого рішення стала гостра критика його жарту на адресу Андерсон. 62-річний актор поскаржився на те, що в наш час неможливо просто посміятися над чим-небудь.

“У Twitter, як і у всіх США, зараз не прийнято бути іронічним. Тут зараз занадто багато тривоги, стресу і дискомфорту”, – підкреслив актор. Пізніше він видалив свій профіль в Twitter.

Варто відзначити, що раніше актор посміявся над американським акцентом зірки “Секретних матеріалів” Андерсон, яка зіграла Маргарет Тетчер в британському серіалі “Корона”. Американське походження актриси здивувало багатьох фанатів шоу, які вважали, що у неї рідна англійська вимова.

“Зміна акцентів? Це звучить дивно!” – іронізував Болдвін. Таким чином він натякнув на недавній скандал, який розгорнувся навколо його дружини.

У грудні минулого року в Twitter користувачі розкритикували іспанський акцент дружини артиста, 36-річної Гіларії. Жінку звинуватили в тому, що вона багато років видавала себе за іспанку. Пізніше вона зізналася в тому, що народилася в США і її звуть не Гіларія, а Гілларі.

Читайте також: З’явилися подробиці народження шостої дитини Алека і Гіларії Болдвін

Поділись


Новини партнерів