З’явилися подробиці народження шостої дитини Алека і Гіларії Болдвін

Кілька днів тому 62-річний Алек Болдвін і його 37-річна дружина Гіларія повідомили несподівану новину: у подружжя народилася шоста дитина. Подиву б цей факт не викликав, якби не одна обставина: п’ята дитина подружжя з’явилася на світ менше півроку тому.

Шанувальники пари засипали Алека і Гіларію проханнями розповісти їм подробиці народження малюка. А деякі навіть припустили, що дитина з’явилася на світ в результаті відносин на стороні.

Але все виявилося більш передбачуваним – доньку парі, яку вони назвали Люсією, народила сурогатна мати. Цю інформацію виданню Enews підтвердило джерело з оточення подружжя.

Гіларія продовжує ділитися знімками новонародженої, проте коментарі до фотографій вона як і раніше відключає, на відміну від її чоловіка, який інколи вступає в суперечку зі своїми передплатниками. Алека і Гіларію звинувачують в тому, що вони піаряться за рахунок своїх дітей і навмисно виставляють напоказ особисте життя.

Подружжя ніколи не приховувало, що хоче мати велику родину, однак після народження п’ятої дитини Гіларія говорила, що про чергове поповнення не думає: карантин з дітьми її сильно вимотав. Але тепер виходить, що тоді вона трішки лукавила, так як вже знала, що у них з Алеком народиться шоста дитина.

Попередніх дітей Гіларія народила самостійно. П’ята вагітність їй далася нелегко, так як вона пережила два викидні за рік. Але після перенесених трагедій їй вдалося завагітніти і народити здорового сина.

Читайте також: Гейлі Бібер ніжно привітала чоловіка з днем народження

Поділись


Новини партнерів