Гейлі Бібер ніжно привітала чоловіка з днем народження

Джастін Бібер відзначив своє 27-річчя. 24-річна дружина канадського співака Гейлі зворушливо його привітала.

Зоряну пару пов’язують дуже ніжні стосунки. Молоді люди не звикли приховувати свої почуття – вони із задоволенням демонструють їх на публіці.

Гейлі звернулася до чоловіка в день його народження. Модель оприлюднила серію знімків з подорожі з обранцем, а також показала зворушливе фото, зроблене в день їхнього весілля.

Зоряна пара постала у весільному вбранні. На Хейлі була елегантна біла сукня з відкритою спиною зі шлейфом і фатою, яку прикрашав кумедний напис: «Поки смерть не влаштує нам вечірку». Джастін приміряв класичний костюм і ніжно обійняв кохану. Вони цілувалися і виглядали дуже щасливими.

«Ще один рік на сонці з тобою. Ще один рік, щоб любити тебе, рости разом з тобою і сміятися разом з тобою. З 27-річчям, мій коханий чоловік! Я рада бути поруч з тобою», – зазначила Бібер.

Шанувальники артиста поспішили засипати його приємними коментарями. «Джастін, вітаємо! Бережи дружину!», «Зі святом! Творчих успіхів тобі!», «Здоров’я, щастя і любові з Гейлі!», «Будь щасливий і успішний! Обожнюємо тебе!», «Приємно на вас дивитися! Щасливі і закохані! Нехай так буде завжди!», «Улюблений співак і його прекрасна діва. Зухвала парочка!» – відзначили користувачі.

Своє день народження Джастін відсвяткував у Парижі. Поп-виконавець відправився туди, щоб взяти участь у записі рекламного ролика. Чоловік знявся в готелі Crillon на знаменитих Єлисейських Полях. Зірку у французькій столиці супроводжує дружина Гейлі.

Молоді люди познайомилися в 2009 році, але їхні почуття виникли набагато пізніше. Інстадіва розповіла про день, коли закохалася в Джастіна. Це сталося під час побачення біля басейну. Гейлі і Джастін одружилися в 2018 році. А ось весільну церемонію вони влаштували на рік пізніше, в 2019-му. Зоряна пара замислюється про дітей, але не поспішає з таким відповідальним кроком.

Читайте також: Галь Гадот втретє стане мамою

Поділись


Новини партнерів