Алек Болдвін став батьком сьомої дитини через півроку після народження шостого малюка

Вагітна дружина Алека Болдуіна в зухвалому бікіні показала кругленький живіт

37-річна Гіларія Болдвін дала зрозуміти, що її 62-річний чоловік Алек Болдвін всьоме став батьком. Подружжя приймають привітання з поповненням в сімействі.

Інструктор з йоги і голлівудський актор здивували громадськість. Їхня п’ята дитина з’явилася на світ всього півроку тому після двох перерваних вагітностей Гіларії. І ось тепер багатодітна мама показала нового члена сім’ї.

На сімейному фото, яке зробив Алек, дружина позує в оточенні їх уже відомих дітей: семирічної Кармен, п’ятирічного Рафаеля, чотирирічного Леонардо, дворічного Ромео і п’ятимісячного Едуардо. А поруч зі щасливою мамою лежить крихітний малюк в пудровий-рожевому костюмчику. «Сім», – лаконічно написала Хіларія, поставивши емоджі у вигляді серця.

Шанувальники зіркової пари були дуже здивовані. Дружина Алека не могла народити сама, виходячи з часового проміжку, тому багато хто вирішив: дитина з’явилася на світ завдяки сурогатній матері. Вони також припустили, що у подружжя народилася дівчинка, судячи за кольором костюма.

«Що?! Вас уже так багато! Але як?!», «Шостий малюк! Коли ви встигли?!», «Вітаю! Мабуть, дитинку народила сурогатна мама», «Напевно це дівчинка!», «Алек і Гіларія, ви дивовижні! Вітаю!», «Стільки дітей! Ви круті!», «Гіларія не могла народити сама… Але це дійсно диво! Бажаю вам всього самого найкращого!», «Це новина року!» – написали фанати.

Для Гіларії ця дитина стала шостою, а для Алека – сьомою. У актора є старша дочка Айрленд, яка народилася в шлюбі з Кім Бейсінгер. Дівчина чудово ладнає з мачухою. Вона навіть заступилася за неї після атаки хейтерів. Після цього модель сама була жорстко розкритикована.

Читайте також: Міа Ферроу знову звинуватила Вуді Аллена в розбещенні її доньок

Поділись


Новини партнерів