Міа Ферроу знову звинуватила Вуді Аллена в розбещенні її доньок

Відносини всередині сім’ї Вуді Аллена і Мії Ферроу були не простими. До зустрічі з режисером у актриси вже було шестеро дітей: троє своїх і троє прийомних. У новому епізоді документального фільму Allen v. Farrow Ферроу розповіла, як складалися її стосунки з прийомною дочкою Сун-І Превін, яка згодом стала дружиною Аллена.

Актриса розповіла, що удочерила Сун-І в більш пізньому віці, ніж інших дітей, тому налагодити контакт з дівчинкою їй було дуже не просто. Вона сказала, що їй довелося багато працювати, щоб зблизитися з дочкою. Ферроу навіть брала її з собою на знімальний майданчик фільму “Смерть на Нілі” в 1978 році, щоб уникнути розлуки. Саме в цей час, за словами Ферроу, вони з Алленом почали відчувати проблеми в своїх відносинах.

Ферроу зізналася, що вона заохочувала бажання Аллена працювати над створенням хороших відносин з її прийомною дочкою Сун-І Превін.

Він водив малюків по магазинах і купував їм літаки та інші іграшки. Він став водити їх на баскетбольні матчі. Він брав з собою Сун-І, і я заохочувала це, тому що вона була дуже сором’язливою, – сказала Міа.

У фільмі Міа Ферроу стверджує, що відносини Аллена з прийомною донькою почалися, коли Сун-І ще вчилася в середній школі. Однак Аллен запевняє, що його роман з дівчиною почався після того, як та закінчила перший семестр в коледжі в грудні 1991 року (їй тоді було 18 років).

Я так сильно люблю її і ніколи не засуджувала її, тому що вона була зовсім маленькою дитиною, коли він з’явився в родині. Вона була маленькою дівчинкою. Ми були родиною, він був в моєму будинку в якості мого партнера, і у нього були обов’язки. Але він не мав права займатися сексом з моїми дітьми, – каже Ферроу.

Актриса розповіла, що після розставання з режисером вона перевезла сім’ю в свій будинок в Коннектикуті, де дозволила Аллену відвідувати її раз на тиждень, щоб він бачився з дітьми. Вона згадала, як залишила своїх дітей на двох нянь і викладача французької, а сама відправилася за покупками зі своєю подругою. Саме в цей день, за її словами, Аллен приїхав в будинок і пропав на кілька хвилин разом з їх прийомною дочкою Ділан. Тоді няня нібито сказала їй, що бачила Аллена, який стояв на колінах на підлозі, уткнувшись головою в коліна дівчинки.

У документальному фільмі Ділан також детально розповідає про свої звинувачення в сексуальному насильстві проти режисера, описуючи інцидент на горищі їхнього будинку, де, за її словами, Аллен приставав до неї, коли вона була дитиною.
Дійсно важко повірити, що хтось, кого ви поважаєте і кого ви дуже любите, може бути здатний на щось настільки жахливе щодо дитини, – каже Міа.

У 1997 році Аллен одружився на Сун-І. 85-річний режисер і його 47-річна дружина виховують двох доньок.

Через свого представника подружжя заявило, що фільм не має нічого спільного з правдою.

Цим документалістам була цікава правда. Замість цього вони витратили роки, таємно співпрацюючи з родиною Ферроу і їх помічниками, щоб створити незграбну роботу, пронизану брехнею, – сказав їх представник.

Звинувачення на свою адресу Аллен заперечував, заявивши, що Міа Ферроу психологічно тиснула на доньку Ділан. На сторону актора став його прийомний син Мозес, який звинуватив мати в емоційній і фізичній жорстокості. А ось рідний син Вуді Аллена і Мії Ферроу, Ронан, підтримує матір і свою сестру.

Читайте також: Донька Тома Круза і Ніколь Кідман опублікувала рідкісне селфі в соцмережах

Поділись


Новини партнерів