Сінді Кроуфорд відверто розповіла про складнощі в модельній кар’єрі

54-річна Сінді Кроуфорд стала героїнею нового номера журналу Red. В своєму інтерв’ю модель відверто розповіла, з якими складнощами їй довелося зіткнутися на піку своєї кар’єри, чому вона змінила своє ставлення до підтримки фізичної форми і харчування та як навчилася приймати свої недоліки.

Зірка зізналася, що, коли вона була молодшою, не могла дозволити собі їсти все, чого їй хотілося: за фігурою їй доводилося строго стежити. При цьому інші моделі не дотримувалися таких строгих обмежень, і на їх фігурі це ніяк не позначалося.

Я ніколи не була однією з тих, хто може їсти, що хоче. Мене дратувало, коли Кейт Мосс їла гамбургер з картоплею фрі, – зізналася Сінді.

Кроуфорд зазначає, що, перебравшись в Нью-Йорк, вона сильно змінила своє харчування, так як в противному випадку вона б просто не влізла б в одяг. До того ж, за словами зірки, раніше одяг для моделей був набагато більшим, ніж зараз.

Сінді багато і наполегливо тренувалася – буквально до знемоги. Але після того, як у неї з’явилися діти, вона зрозуміла, що заняття спортом повинні давати їй енергію і силу, а не втомлювати її.

Тепер моя мета – не постраждати. Отже, я додала до своїх тренувань набагато більше розтяжки і пілатесу, і я більше не відчуваю себе зобов’язаною виконувати ці виснажливі вправи, – зізналася вона.

Кроуфорд зазначила, що з роками навчилася приймати свої недоліки: зараз вона до себе не така строга, як раніше.

Коли ти молодий, у тебе є краса і сила молодості, але ти дуже строгий по відношенню до себе і ще не виконав усю роботу всередині себе. Коли ти стаєш старшим, ти розумієш, хто ти, але думаєш, що це вже зовсім не те, що було раніше. Можливо, справа в тому, що невпевненість і недоліки роблять нас людяними, – сказала вона.

Читайте також: Гейлі Бібер розпровіла, як Джастін бореться з хворобою Лайма

Поділись


Новини партнерів