Ребел Вілсон розлучилася з мільярдером Джейкобом Бушем

Всього 4 місяці тому 40-річна зірка фільму “Дівич-вечір у Вегасі” Ребел Вілсон публічно підтвердила свій роман з підприємцем і мільярдером (статки його сім’ї оцінюються в 13,4 мільярда доларів) Джейкобом Бушем, а тепер пресі стало відомо про їх розставання. Цією новиною з виданням People поділилася близька подруга актриси.

Джейкоб був приголомшливим хлопцем, але просто не тим, хто потрібен Ребел для тривалих відносин, – поділилася приятелька Вілсон.

Сама Ребел також побічно підтвердила своє розставання з бойфрендом. Кілька годин тому вона опублікувала нове фото в Instagram, на якому виглядає ще стрункішою, ніж будь-коли, а в підписі до нього назвала себе “самотньою дівчиною”.

У мене багато проблем … Ех … Самотня дівчина прямує на Суперкубок,- підписала Вілсон знімок.

Відомо, що актриса і засновник бренду морозива Napp’s познайомилися в компанії спільних друзів ще в 2019 році. Зараз складно сказати, коли саме їх відносини переросли в романтичні (за чутками, пара разом близько року), однак тільки у вересні 2020 року Ребел і Джейкоб вперше вийшли у світ як пара. З того моменту закохані почали часто публікувати в Instagram фото і відео зі спільних поїздок: на одному з таких романтичних знімків вони цілуються на тлі засніжених схилів.

Це перший хлопець в її житті, який розуміє її почуття гумору і поважає індивідуальність. Хтось, у кого є власне і досить успішне життя. Вони обоє дуже завзяті й розбираються в бізнесі, – розповідав інсайдер незабаром після того, як пресі стало відомо про відносини актриси і бізнесмена.

До цього журналістам не було нічого відомо про особисте життя Ребел Вілсон. Що ж стосується Джейкоба, то він раніше зустрічався з бізнесвумен і світською левицею Едрієнн Малофій.

Читайте також: Єва Мендес розповіла, як ставиться до пластичної хірургії

Поділись


Новини партнерів