Єва Мендес розповіла, як ставиться до пластичної хірургії

46-річній Єві Мендес довелося виправдовуватися за свої слова, які, правда, були невірно інтерпретовані. Вчора актриса заявила в соцмережах, що “хоче прояснити” дещо після того, як її відповідь на коментар привів до появи статті, в якій вона нібито заперечувала пластичну хірургію.

Я ніколи не заперечувала пластичну хірургію. Все, що я зробила, – це просто відповіла на конкретний коментар в соціальних мережах. Я ніколи б не стала це заперечувати. Я обома руками за це. повністю, – написала зірка.

Все почалося після того, як днями актриса опублікувала Селфі з подругою, а особистими знімками Мендес передплатників радує не так вже й часто. Коли один шанувальник запитав, чому Єва рідко з’являється в своєму Instagram, інший припустив, що це може бути пов’язано з тим, що вона недавно зробила пластичну операцію.

І я не думаю, що вона задоволена результатом. Вона була красива без цього, – написав він.

Без уваги цей коментар Єва не залишила і пояснила, чому нечасто користується соцмережами.

Я не знаю, навіщо я відповідаю вам, але я це роблю. Я публікую менше постів, тому що я хочу більше часу проводити зі своєю родиною. Я потрыбна своїм донькам, а соцмережі забирають надто багато часу. Що стосується того, що я нібито зробила, то я це зроблю, коли захочу. Але ні, причина не в цьому. Причина в тому, що я не можу розриватися між сім’єю і соціальними мережами. Так що – шок! – я вибираю сім’ю! – пояснила вона.

Що стосується секретів молодості і краси, Єва відверто говорить, які процедури робить. У листопаді вона опублікувала Селфі з голками в шиї. У підписі до посту вона пояснила, що ця процедура називається мононитковий ліфтинг, тобто нитки вводяться в шкіру, щоб її підтягнути.

Читайте також: Блейк Лайвлі зізналася, що відчувала себе невпевнено в своєму тілі після народження третьої дитини

Поділись


Новини партнерів