Еван Рейчел Вуд звинуватила в систематичному насильстві свого колишнього коханого Меріліна Менсона

33-річна зірка серіалу “Світ Дикого Заходу” Еван Рейчел Вуд звинуватила в систематичному насильстві свого колишнього коханого, 52-річного музиканта Меріліна Менсона. Актриса заявила, що Менсон ображав її та знущався над нею протягом кількох років. Про це вона написала в своєму Instagram.

Ім’я мого абьюзера – Браян Уорнер, також відомий світу як Мерілін Менсон. Він почав упадати за мною, коли я була ще підлітком, і жахливо знущався наді мною протягом декількох років. Мені промили мізки і змусили підкорятися.

Мені набридло жити в страху відплати, наклепу або шантажу. Я тут, щоб викрити цю небезпечну людину і кинути виклик індустрії, яка покриває його, перш ніж він знищить ще кілька життів.

Я висловлюю підтримку іншим жертвам, які більше не будуть мовчати, – написала вона.

Еван Рейчел Вуд і Мерілін Менсон почали зустрічатися в 2006 році, коли актрисі було 19 років, а музиканту – 38. У 2010 році вони побралися, але через кілька місяців розірвали заручини.

Як повідомляє видання Vanity Fair, ще як мінімум чотири інші жінки опублікували свої звинувачення на адресу Менсона, розповівши про сексуальне і емоційне насильство, яке включало в себе різні форми примусу або залякування.

Раніше актриса вже розповідала про досвід аб’юзивних відносин, але тоді імені партнера вона не називала. Зірка говорила, що бойфренд її бив, в результаті чого вона потім сама почала завдавати собі біль.

Вона також говорила, що піддавалася сексуальному насильству. Імен гвалтівників вона також не розкрила, сказавши лише, що вони були дуже впливовими і багатими людьми.

Сам Менсон в старому інтерв’ю, розповідаючи про роман з Вуд, зізнавався, що не раз мріяв розбити їй голову кувалдою. Правда, його представники заявили, що тоді актор швидше давав показне інтерв’ю рок-зірки, яке не варто сприймати як реальний звіт про його стосунки з актрисою.

Той факт, що Еван і Менсон побралися через шість місяців після цього інтерв’ю, говорить про те, що ніхто не сприймав цю історію буквально. Є також численні статті за кілька років, в яких Еван Рейчел Вуд позитивно відгукується про свої стосунки з Менсоном, – відзначали його представники.

Актриса дійсно раніше говорила, що Мерілін Менсон її багато чому навчив, і вона цінує цей досвід.

Я ціную все, чого він мене навчив. Я просто не думаю, що ми підходили один одному, – говорила вона про розставання зі співаком.

До відносин з Вуд Менсон був одружений на Діті фон Тіз. Вони прожили в шлюбі два роки, але змогли залишитися друзями. Він також був заручений з актрисою Роуз МакГоуен, але до весілля справа не дійшла.

Рік тому він одружився на фотографа Ліндсі Юсіч, з якою був знайомий більше 10 років.

Еван Рейчел Вуд була заміжня за актором Джеймі Беллом, від якого в 2013 році народила сина Джека. Через рік після народження дитини подружжя розлучилося.

Читайте також: Пішла з життя перша афроамериканка, яка отримала «Оскар» за видатні заслуги

Поділись


Новини партнерів