Анджеліна Джолі розповіла про особливий зв’язок з донькою

У 45-річної американської актриси і її 15-річної доньки є спільне захоплення. Анджеліна Джолі і Захара обожнюють користуватися ароматичними лосьйонами для тіла.

Колишня дружина Бреда Пітта рідко говорить про дітей. Але модному редактору Едварду Еннінфулу вдалося дізнатися у прихованої актриси деякі цікаві подробиці про старшу доньку. Джолі розповіла, що дівчинка-підліток перейняла від неї любов до французької косметики.

Захара, або Зі, як її називає Анджеліна, використовує мамині б’юті-засоби для тіла. Актриса абсолютно не проти цього. Вона вважає, що таким чином їх зв’язок з донькою стає ще сильнішим. Джолі хочеться вірити в те, що для Захари улюблені запахи будуть асоціюватися з нею.

«Ми ділимо парфумовану косметику, наприклад, лосьйон для тіла або гель для душу. Мені подобається, що ми з Зі пам’ятаємо і впізнаємо одна одну за запахом. Я також до сих пір пам’ятаю запах своєї матері завдяки її пудрі», – розповіла Анджеліна.

Вона також згадала, що діти дуже піклуються про її здоров’я. Особливо це проявляється під час ігор на вулиці. Зірка згадала, як доньки та сини заборонили їй стрибати на батуті. Для актриси це було несподівано, але дуже приємно.

«Я з нетерпінням чекаю свого 50-річчя. Відчуваю, що доб’юся великих висот в цьому віці. Хоча днями ми були на батуті, і діти сказали мені: “Ні, мамо, не стрибай. Ти поранишся”. Я подумала: “Боже, хіба це не смішно? Колись я була зіркою бойовиків, а тепер діти говорять мені – злізти з батута”», – поділилася Анджеліна.

Джолі також пояснила, чому часто носить одні й ті ж речі. Зірка з багатомільйонними статками стверджує, що купує одяг тільки високої якості. Тому гардероб служить довго, і у Анджеліни немає потреби постійно його оновлювати.

«Я вкладаю кошти в якісні речі, а потім просто ношу їх до моменту, поки вони не зносяться остаточно. Чоботи, улюблене пальто, сумочка… Я не часто міняю речі, це моя фішка», – додала багатодітна мама.

Читайте також: Єва Мендес розповіла, як ставиться до пластичної хірургії

Поділись


Новини партнерів