Дакота Джонсон і Кріс Мартін купили розкішний особняк в Малібу за 12,5 мільйона доларів

Чутки про заручини 31-річної Дакоти Джонсон і 43-річного Кріса Мартіна, що з’явилися в пресі в кінці грудня, можуть виявитися правдою! Принаймні, пара, яка зустрічається в цілому близько трьох років (закохані ненадовго розлучалися в 2019 році), вирішила з’їхатися.

Ще в жовтні минулого року закохані придбали в Малібу особняк площею 495 квадратних метрів і до Нового року вже встигли в нього переїхати. Спочатку елітне житло виставлялося на продаж за 14 мільйонів доларів, а парі вдалося роздобути його за 12,5 мільйона.

Перше загальне житло Джонсон і Мартіна оформлене в осучасненому стилі кейп-код: це традиційний тип північноамериканського сільського будинку. У будинку є шість спалень і дев’ять ванних кімнат, вітальня оснащена каміном і великими вікнами, з яких відкривається фантастичний вид на гори і океан. Одна з кімнат у будинку обладнана під домашній кінотеатр. При цьому в просторому помешканні достатньо місця для двох дітей Мартіна від попереднього шлюбу з Гвінет Пелтроу, які часто гостюють у батька.

На прилеглій до будинку території також побудований двоповерховий гостьовий будинок, обладнаний ігровою кімнатою, вітальнею, спальнею і окремою кухнею. На ділянці також розташовуються великий басейн з гідромасажною ванною і зона відпочинку з каміном, секцією барбекю на свіжому повітрі і баром. Будинок має надійну систему безпеки, а його територія густо засаджена деревами, що робить його практично непомітним для настирливих папарацці.

Відомо також, що Дакота Джонсон, незважаючи на переїзд, поки не збирається розлучатися з власним нерухомим майном, яке придбала ще в 2016 році за 3,55 мільйона доларів.

Читайте також: Донька Гайді Клум дебютувала на модному подіумі

Поділись


Новини партнерів