Дженніфер Еністон змінила колір волосся

51-річна американська актриса похвалилася новим кольором волосся. Над образом Дженніфер Еністон працював її друг і стиліст Кріс Макмілан.

Акторка строго дотримувалася карантинних заходів безпеки з початку пандемії коронавірусу. Вона більше десяти місяців сиділа вдома, займаючись побутовими справами і сумуючи за роботою. Актриса рахувала дні до моменту, коли можна буде відновити зйомки телевізійної драми «Ранкове шоу», в якій вона виконала головну роль і виступила як продюсер.

Довгоочікуваний день настав вчора. Про це Дженніфер повідомила, перебуваючи в гримерці на знімальному майданчику. Колишня дружина Бреда Пітта зробила Селфі з б’юті-майстром і заодно показала результат його роботи. Актриса і стиліст знайомі ще з часів «Друзів». Саме Кріс створив культову зачіску Рейчел Грін.

Задоволена Дженніфер позувала з висвітленим волоссям, укладеним в легені локони. Макіяж зірки підкреслював її виразні зелені очі і чуттєві губи. Макмілан стояв позаду актриси, ніби соромлячись з’являтися в кадрі. Обидва трішки подуріли на камеру, тому знімки вийшли теплими і живими. «ІІІ … Ми повернулися!» – анонсувала початок зйомок Еністон.

На пост Дженніфер відреагували її зіркових колег. «Вау !!!» – захопилася Поппі Делевінь. «Розкішна дівчина!» – зробила комплімент подрузі Кортні Кокс. «Привіт, любі!» – звернулася до актриси і стиліста Джуліанна Мур. “Як раз вчасно!” – зраділа Шарліз Терон. А Дженніфер Гарнер, Мішель Пфайффер і Розі Хантінгтон-Уайтлі залишили в коментарях емоджі у вигляді сердець.

Шанувальники Еністон приєдналися до знаменитостей і засипали її компліментами. «Ідеальна блондинка!», «Тобі так круто!», «Дженніфер, ти сексі!», «Яка ж ти класна!», «Промениста красуня!» – написали фанати.

Читайте також:Донька Гайді Клум дебютувала на модному подіумі

Поділись


Новини партнерів