Дженніфер Лопес розкрила секрет краси після звинувачень у використанні ботоксу

Дженніфер Лопес продемонструвала ідеальний прес

У багатьох 51-річна знаменита актриса і співачка Дженніфер Лопес викликає захоплення – вона струнка і підтягнута і виглядає набагато молодше за свої роки. Зірка дійсно багато і наполегливо працює над собою, однак не всі вірять, що її прекрасний зовнішній вигляд – лише її власна заслуга. Деякі люди вважають, що Лопес, як і багато зірок, вдавалася до “уколів краси”, в чому її недавно і звинуватили в мережі.

Тоді зірка відповіла, що ніколи не робила ніяких ін’єкцій і не колола ботокс. А вчора вона дала інтерв’ю виданню People і пояснила, чому вирішила відповісти користувачці мережі, яка звинуватила її в використанні ботоксу.

Я нікого не засуджую. Якщо ви хочете робити ботокс і ін’єкції, це прекрасно! Але я не хочу, щоб люди наважувалися говорити: “О, вона намагається змусити нас повірити, що ця штука працює”. Я розповідаю вам про те, що дійсно працює! Будь ласка, не потрібно називати мене брехухою. Я чесно розповідаю про своє життя, – сказала Лопес, яка в цьому місяці запустила свою лінію по догляду за шкірою JLo Beauty.

Якби я це зробила, я б сказала: “Так, ти права”. Але я не хочу, щоб люди говорили: “Перестань брехати! Ти робиш це, робиш те”, – коли це просто неправда, – додала вона.

Співачка розкрила і свій секрет краси, який, за її словами, полягає в тому, щоб бути доброю до інших і підтримувати інших жінок.

Я думаю, що це дуже важливо – робити щось хороше один для одного замість того, щоб ображати і принижувати інших, – зізналася Лопес.

Читайте також: Настя Каменських втратила рідну людину: пішов з життя її батько

Поділись


Новини партнерів