Настя Каменських втратила рідну людину: пішов з життя її батько

У сім’ї 33-річної Насті Каменських горе. У співачки помер тато. Олексію Жмуру був 81 рік.

Виконавиця повідомила сумну звістку. Сьогодні помер Настин батько, з яким у неї були близькі і довірчі відносини. Артистка, яка виступає під псевдонімом NK, виклала недавно зняте відео з Олексієм Йосиповичем. Вони разом позували на новорічній вечірці і виглядали дуже радісними.

Чоловік ніжно звернувся до дружини Лідії Петрівни і доньки. «Я хочу побажати мамі здоров’ячка, стрункої фігурки… Так, я її люблю. А тобі найпростіше. Тобі я бажаю бути коханою», – проникливо зауважив батько, звертаючись до спадкоємиці.

Каменських адресувала рідній людині відверті рядки. «Мене люблять, тато… Завжди була любив ти, а тепер любить мій чоловік! Я пам’ятаю, що любов найголовніше! Ти навчив мене любити, і я навчу своїх дітей! Спасибі, що був моїм татом! Найдобрішим, найвеселішим, турботливим, цікавим, розумним, мудрим і сильним! Будь ласка, приходь до мене частіше у снах. Я люблю тебе, тату!» – написала Настя на своїй сторінці в соцмережі.

Олексій Йосипович прожив довге і насичене подіями життя. Він народився в 1939 році. В молоді роки чоловік був капітаном волейбольної команди київського «Динамо». Пізніше він зацікавився творчістю і став концертним директором хору імені Верьовки.

Майбутній батько відомої артистки зустрів її матір на роботі. Лідія була співачкою хору, який очолював Жмур.

Наставниці українського вокального шоу «Х-Фактор» висловлюють співчуття шанувальники. Вони зауважили, що новина стала дня них потрясінням. Кумиру бажають сил і терпіння, щоб пережити втрату.

«Які ви милі… Як шкода, дуже шкода», «Душа не вмирає, вона перероджується в новому тілі», «Тримайтеся, це так сумно», «Ваш батько виховав гідну доньку. Він пишається вами на небесах»,« Ми з тобою, люба! Ти обов’язково впораєшся. У серці залишиться лише радість від того, що така людина була в твоєму житті»,- написали схвильовані фанати.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Читайте також: Настя Каменських розповіла, що допомагає їй залишатися у формі

Поділись


Новини партнерів