Настя Каменських розповіла, що допомагає їй залишатися у формі

Серед передплатників 33-річної Насті Каменських є не тільки шанувальники її творчості, а й адепти здорового способу життя. Адже зірка активно його пропагує і на своєму прикладі показує, що потрібно робити, щоб бути у формі, завжди прокидатися з хорошим настроєм і відчувати себе бадьоро. Своїми щоденними ритуалами і секретами краси Настя регулярно ділиться в соцмережах. У цій статті ми розповімо про найголовніші.

Спорт

  1. Планка на ліктях

Поставте лікті на підлогу, як сфінкс, і витягніть тіло в струнку стійку. Тримайте все тіло в напрузі і рівно. Втягніть попу і живіт і не прогинайте поперек. Виконайте три підходи по 30 секунд. Ця вправа творить чудеса! – каже Каменських.

2. Віджимання з широким розведенням рук

Почніть віджиматися з колін, якщо вам поки складно робити це класичним способом. Поставте руки широко і опускайте корпус якомога нижче. Ви відчуєте, як підтягуються не тільки ваші ручки, а й м’язи грудей і пресу. Почніть з двох підходів по 10-15 разів, – радить зірка.

3. Присідання біля стіни

Міцно зіпріться спиною об стіну і зробіть присідання доти, доки стегна не утворять паралель з підлогою. Кут в колінах повинен становити 90 градусів. Руки складіть в замок перед собою. Утримуйте таке положення протягом 30 секунд. Для початку зробіть два підходи по п’ять разів, – каже Настя.

4. Махи ногами

На YouTube є кілька відео з тренуваннями Насті, де вона сама показує, як виконувати ті чи інші вправи.

5. Біг

Кардіотренуваннями Настя теж не нехтує і регулярно виходить на пробіжку. Бігати вона вважає за краще вранці – це допомагає їй прокинутися і отримати заряд на весь день.

Харчування

  1. Головне – сніданок

Настя вважає, що сніданок – це найголовніший прийом їжі, який не можна пропускати.

Вранці я завжди їм щільно і збалансовано, – зазначає вона.

Снідати Настя вважає за краще вівсянкою на воді з яблуком і горіхами або гранолою з козячим йогуртом.

Перекушує вона зазвичай омлетом з авокадо і зеленню. На обід їсть щось білкове (курку, яловичину, рибу або морепродукти) з гарніром і овочевим салатом. На вечерю з’їдає птицю або рибу з овочами, а останній її прийом їжі складається з сиру.

2. Ніяких гаджетів під час прийомів їжі

Багато з нас регулярно гортають стрічку Instagram за обідом або вечерею або їдять під час перегляду фільму. Але Каменських наполегливо радить від цього відмовитися.

Я ніколи не їм під час перегляду фільму/серіалу або під час читання. І взагалі не беру телефон в руки, поки їм. Адже коли ми відволікаємося на щось в процесі прийому їжі, нам дуже легко не помітити, що ми переїдаємо, – зазначає вона.

3. Дробове харчування

Настя їсть часто, але невеликими порціями. Перерва між її прийомами їжі становить три години.

Так виробляється харчова звичка, і це впливає на швидкість обміну речовин, – каже вона.

4. Замість солодощів – фрукти

Про шкоду цукру сказано вже чимало. Але, якщо ви зовсім не можете від нього відмовитися, краще їсти не цукерки, а фрукти або ягоди.

У моєму будинку немає вазочок з цукерками або печивом. Тільки фрукти, ягоди та горіхи. Так немає спокуси з’їсти щось шкідливе. Це правило порушується тільки з приходом гостей – тоді в будинку з’являються піали з солодощами, – ділиться Настя.

5. Водний баланс

Не переїдати зірці допомагає достатнє вживання води. Крім неї, вдень вона дозволяє собі ще випити по кухлю кави і чаю.

6. Чітміл

Звичайно, співачка іноді балує себе не найкориснішими стравами і навіть дозволяє солодке. Головне – це має бути не часто і в усьому потрібно дотримуватися балансу.

Секрети краси

  1. Здоровий сон

Настя не з тих, хто спить до обіду. Її день починається рано – о 6 ранку. При цьому лягти вона намагається максимум в 10 вечора.

Саме в цей час виробляється гормон сну, який допомагає нам добре виглядати, продовжити молодість і боротися зі стресом, – зазначає вона.

2. Обмежене вживання рідини у вечірній час

Всі ми знаємо про важливість водного балансу. Каменських теж його дотримується, проте свою норму води випиває до чотирьох годин дня, щоб вранці не було набряків на обличчі.

3. Масаж обличчя

Вранці співачка завжди знаходить час на легкий масаж для обличчя, після чого воно, за її словами, відразу ж “пробуджується”.

4. Вологість в кімнаті

Каменських зазначає, що опалення робить повітря сухим, через що, відповідно, сохне шкіра. Тому вона радить користуватися зволожувачами повітря.

5. Свіже повітря

Настя вважає, що в кімнаті перед сном повинно бути прохолодно і темно.

Читайте також:Настя Каменських відтворила кумедний образ з дитячого фото

Поділись


Новини партнерів