Настя Каменських відтворила кумедний образ з дитячого фото

Настя Каменських вразила підтягнутою фігурою та показала ефектну розтяжку

Виконавиця дуже любить фотографуватися. Зазвичай поп-діва постає в провокаційних образах, які демонструють її струнку фігуру. Але цього разу вона вирішила зробити фотосесію зовсім в іншому стилі.

Дружина Олексія Потапенка (Потапа) приміряла незвичний аутфіт. Настя одягла яскравий червоний світшот з принтом у вигляді ялинок і імбирних чоловічків. Вона доповнила свій наряд химерним головним убором – кепі з кольоровим козирком.

Каменських не стала перевантажувати обличчя макіяжем, лише трохи підкресливши свою природну красу. Зірка розпустила волосся і залишила його струмувати по плечах. Настя з чарівною посмішкою позувала фотографу.

Виявилося, що незвичний образ – це не що інше, як відтворення архівного фото, яке співачка зробила ще в дитинстві. Наставниця українського вокального шоу «X-Factor» показала себе зовсім юною в червоному светрі і кепці. «Зверніть увагу на різницю!» – підкреслила Каменських.

«Люблю обох!» – відповів Потап. Шанувальників інстадіви теж вразили незвичайні кадри їх улюблениці, вони засипали її коментарями. «Яка красива Настя! Зовсім не змінилася!», «Така маленька і солодка!», «Майбутня зірка», «Красуня і тоді, і зараз!», «Ух ти! Справжня Червона шапочка!», «Класна! Різниці зовсім немає!», «Як була красунею, так і залишилася!», «У будь-якому віці прекрасна Настя! Обожнюю тебе!» – підкреслили фанати.

Читайте також: Потап та Настя Каменських показали, як відпочивали на Мальдівах

Поділись


Новини партнерів