Потап та Настя Каменських показали, як відпочивали на Мальдівах

Виконавиця хіта «Попа як у Кім» обожнює фотографуватися. Вона попросила коханого сфотографуватися в останні дні релаксу перед поверненням додому. Настя підкреслила триману засмагу білим купальником з сяючими різнокольоровими паєтками. Ліф з мерехтливими частинками доповнили розкльошені міні-шорти.

Каменських похизувалася натуральною красою, відмовившись від макіяжу. Зірка зволожила шкіру під очима колагеновими патчами. Вона задумливо подивилася в камеру, роблячи Селфі. Олексій виявився більш емоційним. Музикант в яскравому casual-наряді показав язик.

«У правилах написання сценаріїв першим пунктом зазначено: «Полюбіть свого читача, глядача, слухача»… Потрібно любити своїх читачів, слухачів, глядачів! Вони у нас є, а без них нас немає! Я вас дуже», – звернувся до фанатів артист.

Потапенко отримав захоплену реакцію шанувальників, які обожнюють його з Настею. «Які гарні слова», «Дуже милі, обожнюю вас», «Язика Настіним фанатам показав?», «Які ви няшні!», «Спокусила чоловіка, він навіть облизується», – прокоментували світлину фоловери.

Поп-діва насолодилася яскравими моментами тропічної відпустки. Вона прогулялася по піщаному березі Індійського океану. Потап зобразив кохану в вільній рожевій сорочці і міні-шортиках з деніму.

Спекотна брюнетка вибрала жіночний і романтичний наряд для вечірнього променаду із супутником. Настя одягалася в чорну сукню з квітковим принтом і глибоким декольте. Зірка уклала волосся в голлівудському стилі і прикрасила зап’ястя великим браслетом. Олексій ніжно обійняв дружину за талію.

«Прощай, прекрасний острів. Хочу запам’ятати кожну секундочку перебування в цьому надзвичайно красивому місці. Повертаємося додому, повні сил, натхнення і спогадів», – написала Каменських.

Читайте також: Настя Каменських показала, як відпочиває на Мальдівах

Поділись


Новини партнерів