Настя Каменських показала, як відпочиває на Мальдівах

33-річна Настя Каменських проводить відпустку на Мальдівських островах. Спека і розкішні краєвиди надихнули співачку на грайливий і провокаційний фотосет.

Виконавиця відпочиває разом з 39-річним чоловіком Потапом (Олексієм Потапенко). Він із задоволенням знімає дружину, яка помітно посвіжішала і покращала. Настя встигла засмагнути на узбережжі Індійського океану. Сьогодні вона вирішила похизуватитися ідеальною фігурою.

Каменських позувала коханому під час спільного сніданку. Вона приміряла сміливе бікіні улюбленого відтінку ляльки Барбі. Спекотна брюнетка відображена в рожевому купальнику в басейні.

Наставниця українського вокального шоу «Х-Фактор» похизувалася натуральною красою і відмовилася від макіяжу. Вона залишила довге хвилясте волосся розпущеним. Інстадіва приймала вигідні пози, демонструючи вигини тіла у всій красі.

Поп-діва кокетливо тримала в руці екзотичну квітку. Вона поринула в воду, на якій розмістився піднос з ласощами. Артистка вранці дозволила собі трішки відійти від дієти та поласувала фруктами та круасанами. «Сніданок у раю», – лаконічно і ємко зазначила зірка.

Обраниця репера показала, як виглядає в екстравагантному анімалістичному бікіні. Його ледь прикривала прозора туніка. Настя перебувала в чудовому настрої. Вона побешкетувала перед камерою, виконавши пристрасний танець під ритмічну композицію.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Шанувальники не поскупилися на компліменти для красуні, яка виступає під псевдонімом NK. «Нереально позитивна», «Боже, яка ти сексі, Настя!», «Стегна мрії», «Дико худа і еротична!», «Форми ідеальні – намилуватися не можна», «Що за дівчина? У неї соковита фігурка!», «Мегапозитивна дівчинка»,«Сексі-лялечка, рожевий – твій колір!», «Жінка – мрія», «Я давно не зустрічала відображення такого ідеального стану душі на фото», «Красотуля», – висловилися фоловери.

Читайте також: Гонорар Сари Джесіки Паркер за зйомки в “Секс у великому місті” викликав ажіотаж в Мережі

Поділись


Новини партнерів