Дженніфер Лопес поділилась секретами своєї краси та ідеальної фігури

51-річна Дженніфер Лопес ретельно стежить за собою, щоб довше зберігати розкішну фігуру. Представниці прекрасної статі захопилися силою волі артистки.

Зірка з роками виглядає тільки краще. Цьому сприяють гени Дженніфер, а також її спосіб життя. Вона вибрала для себе нехай не найпростіший, але ефективний спосіб залишатися молодою і красивою ще довгі роки.

По-перше, Лопес – затята прихильниця спорту. Співачка регулярно займається в залі. Танці також допомагають їй підтримувати себе у формі. «Я на сто відсотків впевнена, що тренування роблять мене щасливішою. Я займаюся три-чотири рази на тиждень. Величезну частину мого життя займають танці. Обожнюю робити те, що йде мені на користь. Це круто», – розповіла Дженніфер.

Коли артистка знаходиться в Нью-Йорку, то звертається до персонального тренера Девіда Кіршу. А в Лос-Анджелесі фігуру зірку контролює Трейсі Андерсон. У кожного з тренерів свій підхід. Лопес задоволена, що таким чином може краще пропрацювати над своїм тілом. Девід пояснив, як проходять заняття зі співачкою.

«Дженніфер любить інтенсивні тренування. Все націлене на тонус і зміцнення м’язів. Ми проводимо багато кругових тренувань і багато складних рухів, таких як перехресні випади і присідання на одній нозі. Ми робимо багато берпі та практикуємо кікбоксинг», – розповів Кірш.

Харчування – ще один ключ до секрету молодості Лопес. Вона відмовилася від алкоголю, кофеїну, сигарет, шкідливих смаколиків і обіду. Вранці артистка випиває протеїновий коктейль на основі молока з кіноа. Дженніфер відмовляється від повноцінної їжі до вечері, а потім дозволяє собі страви на основі білка і клітковини.

Перекушування зірки – це зазвичай фрукти або овочі. Поп-діва стверджує, що кілька корисних снеків завжди є в її сумці. Вона також п’є багато води протягом дня. Це допомагає травленню і покращує стан шкіри.

Незважаючи на щільний робочий графік і сімейні обов’язки, Дженніфер намагається спати не менше восьми годин. Артистка ходить цілий день з поганим настроєм, якщо графік збивається. «Я б мріяла про дев’ять або навіть десять годин сну, але цього не буде. Тому сім-вісім – це мінімум. В іншому випадку мене не розгойдати», – передає слова Лопес Daily Mail.

Виконавиця обмежує себе в прийнятті сонячних ванн. Дженніфер зізналася, що намагається якомога менше проводити часу під ультрафіолетовими променями. На відпочинку вона ніколи не забуває про сонцезахисний крем з високим захистом.

Багато жінок були вражені, дізнавшись, яких зусиль коштує співачці приголомшлива зовнішність. Фанатки зізналися, що не змогли б дотримуватися способу життя Дженніфер.

«Я ледве-ледве роблю зарядку раз в тиждень, який там зал», «Як?! Не пити каву?! Я не зможу так», «Дивуюся Джен, такі жертви заради краси! Вона молодчина!», «Вражаюча жінка», «Мені б таку силу волі», «І як відпочивати при такому режимі?» – написали в Мережі.

Читайте також: Настя Каменських показала, як відпочиває на Мальдівах

Поділись


Новини партнерів