Відома українська телеведуча розповіла про те, як ледь не загинула на Балі

30-річна телеведуча потрапила під небезпечні хвилі під час серфінгу на Балі. Регіні Тодоренко дивом вдалося уникнути загибелі.

Зірка «Орла і решки» відпочиває з чоловіком Владом Топаловим і сином Михайлом в Індонезії. Молода мама вирішила в цю відпустку, щобнадолужити згаяне і нарешті навчитися кататися на серфі. Регіна поскаржилася, що, будучи вагітною, а також після пологів не могла повернутися до занять, тому втратила всі раніше отримані навички.

Однак підкорювати хвилю – справа небезпечна. Тодоренко зізналася, що ледь не втратила життя під час одного з запливів. Телеведуча запанікувала, коли на неї обрушилися хвилі Індійського океану. Зірка почала йти під воду. Але Регіна зуміла відплисти в безпечне місце.

«Вчора я трохи тонула. Я – вічний серф-учень. Займаюся всього раз на рік по три тижні. У період вагітності і пологів зовсім упустила шанс покататися, тому не справляюся з деякими хвилями (1,5 метрів і вище). І навіть починаю панікувати, якщо на мене насувається стіноподібна тонна води. Так і вчора було! Я в черговий раз потрапила в жахливе місиво, коли прийшов сет незнайомих мені і неприборканих хвиль. А з моєї дошкою складно проходити такі занурювання. Слава Богу, в якийсь момент вистачило мізків повернутися в безпечний простір океану. Рік тому я б залишилася там помирати», – розповіла артистка.

Вона запевнила, що навіть після цього страшного випадку не перестала боятися води. Регіна має намір продовжувати заняття, долаючи труднощі і страх. Однак багато мам її засудили. Втім, знайшлися і ті, хто підтримав зірку.

«Ой, не потрібно, Регіна, – у тебе велика відповідальність за сина і чоловіка», «Я після вагітності геть розлюбила ризик і екстрим», «Про дитину пам’ятай, Регіна, ну скільки можна…», «Регіночка, ти молодець, годі й казати, але як же Майкл? Подумай, як йому буде погано, якщо з тобою щось трапиться!», «От це сила духу! Ти крута!», «Так тримати!», «Ти мій мотиватор!», «Дівча просто вогонь! Нічого не боїться!» – написали шанувальники Тодоренко.

Це не перший раз, коли через серфінг Регіна опиняється в небезпеці. Телеведуча серйозно травмувала ногу, їй довелося звертатися за допомогою до фахівців.

Читайте також: «Дівчина Бонда» Таня Робертс раптово померла після падіння

Поділись


Новини партнерів