«Дівчина Бонда» Таня Робертс раптово померла після падіння

65-річна Таня Робертс померла в США. Смерть актриси не була пов’язана із зараженням коронавірусною інфекцією.

Зірка фільму про агента 007 «Вид на вбивство» вчора вирушила на прогулянку з двома собаками. Повернувшись додому, американська актриса раптово втратила свідомість, впала і отримала важку травму. Таню госпіталізували. Стан пацієнтки стрімко погіршувався, медики підключили її до апарату штучної вентиляції легенів. Проте всі зусилля лікарів виявилися марними – врятувати Робертс не вдалося.

У 80-і роки актриса стала справжнім секс-символом цілого покоління. У 1985 році на екрани вийшла стрічка про Джеймса Бонда, що стала чотирнадцятою за рахунком. Дії фільму розгортаються в Сибіру, ​​секретний агент мав перемогти російського лиходія Макса Зоріна.

Після оглушливого успіху цієї картини Таня зіграла ще одну головну роль у проекті «Шина – королева джунглів». Актриса була неймовірно гарна в образі войовничої красуні. Після цього на її рахунку було чимало знакових ролей, включаючи картини «Глибоко внизу», «Гріховне бажання» і «Майже вагітна». На початку нового тисячоліття актриса перестала з’являтися в кіно, зосередившись на сімейному житті.

Дітей у актриси не було. А в 2006 році вона розлучилася зі своїм чоловіком, психологом Баррі Робертсом. Представники зірки відзначають, що поки невідомо, з ким залишаться собаки Тані. Обставини і подробиці її смерті з’ясовуються, повідомляє TMZ.

Читайте також:Донька Алека Болдвіна потрапила в скандал, захищаючи мачуху

Поділись


Новини партнерів