Донька Алека Болдвіна потрапила в скандал, захищаючи мачуху

25-річна Айрленд Болдвін потрапила під хвилю критики. Модель зацькували за те, що вона помилково назвала 36-річну Хіларію Болдвін латиноамериканкою.

Спочатку від хейтерів відбивалася дружина зірки фільму «Звичка одружується». Хіларія протягом багатьох років видавала себе за іспанку, але користувачі провели розслідування, довівши зворотне.

Інструктор з йоги пояснила, що насправді є «повністю білою жінкою». Проте вона пояснила, що частину життя провела в Іспанії, де зараз живуть її батьки, а частину – в Америці. «У мені багато різної крові. Я виросла в двох культурах, так що все дуже просто. Мені дуже пощастило, що я з дитинства розмовляю двома різними мовами. Я намагаюся прищепити це і своїм дітям», – заявила Болдвін.

Айрленд не сподобалося, що члена її сім’ї жорстко труять в Мережі. Дівчина спробувала виправдати мачуху, але неакуратно кинута фраза все зіпсувала. «Я просто хочу сказати, що підтримую всіх людей з латиноамериканської спільноти», – заявила модель, кажучи про Хіларію. Однак представників цієї культури зачепило, що Болдвін приписує білу жінку до їх національності.

«Іспанія – це не Латинська Америка!», «Краще б мовчала», «Я – латиноамериканка. Не знала, що моя батьківщина в Іспанії. Круто повернула!», «Болдвін провокують один скандал за іншим», «Айрленд говорить якийсь абсурд, а вся ситуація – якесь божевілля. Заспокойтеся і зробіть перерву в соціальних мережах, як ви і хотіли!», «Ганьба! Айрленд, вчи географію!», – обурилися користувачі.

Дівчина поспішила вибачитися перед представниками латиноамериканської культури. Вона зазначила, що дійсно заплуталася в термінах, і побажала людям бути добрішими. «Як я вже згадувала вчора, я дуже люблю свою мачуху. Але, думаю, що це її справа, а не моє, обговорювати минуле її родини. Спасибі, що пояснили мені мою помилку і вибачте, кого цим зачепила», – висловилася дочка Алека Болдвіна.

Читайте також: Скандал навколо Хіларії Болдвін: як дружину актора викрили у брехні про її етнічне походження Подивитися

Поділись


Новини партнерів