Скандал навколо Хіларії Болдвін: як дружину актора викрили у брехні про її етнічне походження Подивитися

Вагітна дружина Алека Болдуіна в зухвалому бікіні показала кругленький живіт

Днями дружина 62-річного актора Алека Болдвіна, 36-річна Хіларія, опинилася в центрі великого скандалу в мережі. Інструктора з йоги, письменницю і мати п’ятьох дітей, яку зазвичай обговорюють в пресі виключно в контексті материнства і здорового способу життя, викрили у брехні. Роками шанувальники були впевнені, що Хіларія – іспанка. Про це вона сама завжди з гордістю говорила в своїх інтерв’ю та на телебаченні. Однак розслідування інтернет-користувачів показало, що це не зовсім так.

Все почалося з коментаря одного з користувачів, який заявив, що Хіларія протягом багатьох років лише видає себе за іспанку. За версією користувача, насправді Хіларію звуть Хіларі, а виросла вона в Бостоні в типовій американській родині. Незабаром після цього в інтернеті почали спливати відеоролики, на яких Болдвін то говорить на ідеальному англійському, а то ніби спеціально починає вимовляти фрази з іспанським акцентом (в одному з роликів Хіларія навіть забула, як англійською звучить слово “огірок”).

Слідом інтернет-користувачі провели ціле розслідування, щоб вивести Хіларію на чисту воду. У цьому їм допомогли однокласники зірки, які розповідали, як вчилися з нею разом в школі в США і називали її “повністю білою жінкою”, відзначаючи також, що у неї ніколи не було іспанського акценту. За інформацією деяких користувачів мережі, батьки Хіларії багато років працювали професорами в США і тільки в 2011 році пішли на пенсію і переїхали на Майорку. При цьому сама Хіларія раніше стверджувала, що переїхала в Америку з Іспанії в 2003 році, щоб вступити до Університету Нью-Йорка.

У зв’язку з великою кількістю негативу в мережі вчора Хіларія Болдвін виступила із заявою з цього приводу в своєму Instagram. Вона опублікувала відео, в якому зізналася, що її насправді звати Хіларі, а народилася вона в Бостоні, а не на Майорці. При цьому зірка уточнила, що в її венах намішано багато різної крові, а також заявила, що з дитинства росла в двох культурах і вбирала їх в себе.

Так, я біла дівчина. Давайте з’ясуємо: в Європі є багато білих людей, і моя сім’я якраз з таких. У мені багато різної крові. Я виросла в двох культурах, так що все дуже просто. Мені дуже пощастило, що я з дитинства розмовляю двома різними мовами і намагаюся прищепити це і своїм дітям. Це дуже важливо для мене, особливо в контексті того, що моя сім’я живе за кордоном. Так, я дійсно особливий тип бостонки. Але я саме та, ким є. Неможливо змінити своє походження, так я б цього і не хотіла. Я дуже пишаюся своїм корінням,

– розповіла Болдвін, яка повідомила, що через цькування на деякий час збирається перестати писати в соціальних мережах.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Хіларія також заявила, що провела частину свого дитинства в Іспанії, а частину – в США. Дружина актора уточнила, що зараз її батьки і багато родичів живуть в Іспанії. Болдвін також підтвердила, що її звуть Хіларі, але розповіла, що вся її сім’я з дитинства називала її Хіларією, і сама вона не вважає різницю в кілька букв в імені настільки суттєвою.

Незабаром після цього за Хіларію заступився її чоловік Алек Болдвін. Актор також опублікував ролик в Instagram, в якому називав всі публікації з цього приводу в пресі “вражаюче помилковими”. Він закликав людей перевіряти інформацію, яка спливає в мережі і в ЗМІ, а також заявив про своє бажання захистити людину, яку він щиро любить.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

На сторону Хіларії стала і донька Алека Болдвіна від шлюбу з Кім Бейсінгер. Айрленд Болдвін, яка знаходиться в хороших відносинах з новою дружиною зоряного батька, засудила інтернет-користувачів за цькування Хіларії в соцмережах.

Так шкода, що хтось надумав пограти в детективів і так глибоко копнути в чиєсь життя. Не знаю, як і ким ці люди взагалі були виховані. Це просто дуже сумно. Зараз свята, але багато людей перебувають у депресії і відчувають труднощі. Я знаю про це не з чуток, тому що сама переживаю непрості моменти. Останнє, що нам потрібно робити в ситуації, що склалася, – це поливати когось лайном і розпускати дурні плітки про те, кого ви навіть толком не знаєте, – висловилася Айрленд на захист мачухи.

Модель також додала, що Хіларія – хороша людина, чудова мати і жінка, яка щодня піклується про її батька і робить його щасливим.

Читайте також: Моніка Белуччі показала ідеальну фігуру у звабливій міні сукні

Поділись


Новини партнерів