Моніка Белуччі показала ідеальну фігуру у звабливій міні сукні

56-річна Моніка Беллуччі приміряла гламурний образ. Італійська актриса підкреслила красиву фігуру сексуальним нарядом.

Зірка фільму «Малена» взяла участь в ефектній фотосесії. Моніка позувала в атмосферній арт-майстерні. Стилісти підібрали для кінодіви вражаючий look. Беллуччі з’явилася в золотій сукні екстремально короткої довжини від Dolce & Gabbana. Головною деталлю аутфіта став головний убір – крислатий солом’яний капелюх, прикрашений пір’ям і бахромою.

Візажисти нафарбували Моніці очі в стилі smoky eyes. На чуттєві губи артистки нанесли нюдову помаду. Беллуччі пококетувала перед об’єктивом фотографа і кінорежисера Себастьяна Фаена. Колишня дружина французького актора Венсана Касселя опустила бретелі сукні, оголивши точені плечі.

Знаменита італійка грайливо сперлася на столик скульптора. Моніка поклала долоню на зліпок чоловічої кисті і загадково подивилася в камеру. «Прекрасного святкового сезону всім!» – звернулася до передплатників Беллуччі.

Пікантний кадр для італійського Vogue привів фанатів артистки в захват. Зірку засипали компліментами. «Найчарівніша жінка планети», «Неймовірна», «Ніжна квітка!», «Легенда», «Королева стилю», «Вражаюче декольте!», «Ідеал жіночності та сексуальності», «Дуже гаряча», «Справжня леді», – прокоментували користувачі Instagram.

Одна з найкрасивіших актрис сучасності була одружена двічі. На початку 90-х Моніка жила в шлюбі з фотографом Клаудіо Карлосом Бассо. З 1999 по 2013 Беллуччі будувала сім’ю з Венсаном Касселем. У відносинах у артистів народилися дві доньки – Діва і Леоні. Старшій зоряній спадкоємиці зараз 16 років, а молодшій – 10.

Після розлучення у Венсана і Моніки з’явилися молоді кохані. Кассель закрутив роман з французькою моделлю Тіною кунаки, вона народила йому дитину. Беллуччі знайшла щастя з художником Ніколя Лефевром, який молодший за неї на 18 років. До початку пандемії актриса виводила у світ свого обранця.

Читайте також: Бред Пітт святкуватиме Різдво разом зі своїми дітьми, попри непорозуміння з Джолі

Поділись


Новини партнерів