Нікі Мінаж вперше показала обличчя 3-місячного сина

Реп-виконавиця розповіла, як непросто для неї бути мамою.

Нікі Мінаж показала обличчя маленького сина вперше раз через три місяці після його народження. У Instagram реп-виконавиця опублікувала кілька знімків з малюком. Співачка зазначила, як непросто бути мамою під час пандемії.

«Стати мамою – це, безумовно, найцікавіша робота, за яку я коли-небудь бралася. Надсилаю любов всім матерям-супергероїням. Обіймаю всіх жінок, які були вагітні в цей важкий час», – написала Нікі Мінаж.

Подейкують, що реп-виконавиця так і не придумала ім’я для спадкоємця. Одне ясно точно – малюк вже росте модником. Самопроголошена королева репу наряджає його в одяг відомих модних будинків. На малюку красуються повзунки від Fendi і Versace, костюми від Gucci і Burberry. Не забуває королева репу одягати на спадкоємця аксесуари.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Barbie (@nickiminaj)

Спадкоємець Нікі Мінаж народився в кінці вересня. Чоловік реп-виконавиці Кеннет Петті був поруч під час пологів. Пара одружилася в 2019 році. У Петті жахлива репутація. 25 років тому його звинуватили в насильстві над 16-річною дівчиною. У 2002 році чоловік Нікі Мінаж застрелив чоловіка. Його посадили на десять років, але він вийшов на свободу через сім.

Читайте також: Гайді Клум розповіла, як підтримує себе у формі

Поділись


Новини партнерів