Дженніфер Лопес передумала виходити заміж

51-річна Дженніфер Лопес вирішила скасувати весілля з 45-річним професійним бейсболістом Алексом Родрігесом. Співачка втомилася від того, що з майбутнім торжеством виникло багато складнощів.

Виконавиця хіта On The Floor і спортсмен побралися в 2019 році. Дженніфер отримала від коханого каблучку з величезним діамантом під час відпочинку на Багамських островах.

Спочатку зоряна пара планувала одружитися в березні цього року, після того як артистка завершить зйомки у фільмі і організує великий виступ в перерві чемпіонату Національної футбольної ліги. Дженніфер і Алекс збиралися влаштувати розкішне торжество в Італії.

Однак плани поп-діви і її обранця порушила пандемія. У березні закохані відклали весілля на червень. Пара кілька разів переносила весілля і навіть спробувала одружитися в кінці року. Але напружена ситуація з епідемією як і раніше не дозволила це зробити. Всі ці клопоти принесли голлівудській зірці велике розчарування.

«Це дуже сумно, тому що ми повинні були одружитися в червні. У березні та квітні я почала розуміти, що нова дата знову не підходить для свята. Італія на той момент була найгіршим місцем в світі. А ми збиралися одружитися саме там. Потім спробували спланувати все на кінець року, а тепер я просто вирішила – все станеться, коли це буде потрібно», – зізналася Лопес.

Зірка взагалі думає про те, щоб не пов’язувати себе узами шлюбу. В інтерв’ю Енді Коену вона розповіла, що, якщо вже обставини так складаються, може, весілля для неї не таке важливе.

“Ми вже говорили про це. Я хочу сказати, що в нашому віці ми обидва вже були в шлюбі. Перед нами постало питання: а чи варто взагалі одружуватися? Що це означає для нас?» – висловилася співачка.

Голлівудська діва привела в приклад зіркові пари, які чудово живуть без штампа в паспорті. Дженніфер згадала про союз 69-річного Курта Рассела і 75-річної Голді Хоун. Вони, за словами артистки, щасливо живуть разом протягом 37 років, хоча так і не скріпили свої відносини вузами шлюбу.

«Те ж саме з Голді і Куртом. Дивлячись на них, думаєш, наскільки всі ці формальності не потрібні. Те, що відбувається, дало нам можливість зробити паузу і подумати про все. Поки весілля залишається під дуже великим питанням, і я думаю, що воно все ж потрібне нам, але ніякого поспіху в цьому питанні точно не буде», – уклала Лопес.

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес живуть разом з 2017 року. У артистки є 12-річні двійнята – син Максиміліан і донька Емма. Батько дітей – перший чоловік співачки, Марк Ентоні. У Родрігеса ростуть дві доньки від першого шлюбу – 12-річна Елла і 16-річна Наташа.

Читайте також: Дженніфер Лопес показала стрункі ніжки в рекламі взуття

Поділись


Новини партнерів