Дженніфер Лопес показала стрункі ніжки в рекламі взуття

Дженніфер Лопес показала стрункі ніжки в рекламі взуття

51-річна латиноамериканська співачка взяла участь у пікантній фотосесії. Дженніфер Лопес похизувалася своєю красою і струнким тілом.

Виконавиця хіта «Get Right» емоційно відреагувала на перемогу Джо Байдена в президентських перегонах. Артистка підтримувала його передвиборну кампанію, як і багато зарубіжних зірок.

Дженніфер записала відеозвернення, прокоментувавши цей історичний момент. Вона настільки розчулилася, що ледь стримувала сльози радості. «Цей щасливий ранок. Ми рухаємося до кращого дня, до більш згуртованої країни. Я плачу слізьми радості!» – заявила Лопес.

Незабаром після цього шанувальників чекав приємний сюрприз. Задоволена Джен вирішила оприлюднити свої ефектні знімки. Співачка виступила в ролі моделі для взуттєвого бренду DSW.

На першому кадрі зірка з’явилася в сорочці на голе тіло, трусиках і лакованих півчобітках. Лопес взяла еротичну позу, поклавши руку на груди, а оголені до стегон ноги виставила вперед. Стилісти зробили співачці яскравий макіяж з акцентом очі і губи.

Для наступного кадру Джей Ло одягла тісну міні-сукню. На одне плече вона накинула вкорочену дублянку і взула замшеві ботильйони на шнурівці. Артистка сперлася на капот розкішного авто так, що її стрункі ноги знову зайняли основну частину знімка.

Шанувальники засипали поп-діву компліментами. «Шикарна!», «Ці ноги зводять з розуму», «Жінка-мрія!», «Чоловіки, тримайтеся! Ти шалено красива!», «Захоплююся твоєю творчістю і красою!», «Бездоганне тіло», «Дуже гаряче!» – прокоментували фоловери.

Читайте також: Дженніфер Лопес показала ідеальну фігуру в ефектній червоній сукні

Поділись


Новини партнерів