Дженніфер Лопес показала ідеальну фігуру в ефектній червоній сукні

Дженніфер Лопес взяла участь в новій провокаційній зйомці. Співачка вибрала запаморочливо сміливий образ.

Поп-діва минулого літа відзначила свій 51-й день народження. Незважаючи на вік, Джей Ло не збирається відмовлятися від своїх модних переваг. Не тільки на сцені, а й у звичайному житті зірка воліє робити ставку на епатаж і сексуальність. Дженніфер обожнює пікантні образи і найсміливіші наряди.

Шанувальники з нетерпінням чекають кожного нового виходу ікони стилю, щоб у всіх подробицях розглянути її аутфіт. На цей раз Дженніфер вирішила вибрати монохром, їй сподобався пристрасний і зухвалий колір – червоний. Зірка приміряла приталену сукню з атласу з довгими рукавами. Цей наряд був би цнотливим, якби не екстремальний розріз, що повністю оголює стегно.

Лопес кокетливо прилягла на більярдному столі. Кохана Алекса Родрігеса прийняла вдалу позу, яка підкреслила всі вигини її спокусливої фігури. Яскравою деталлю образу діви стали ботфорти в тон сукні на високій шпильці. Дженніфер пронизливо дивилася в об’єктив своїм «фірмовим» важким поглядом.

Стилісти вклали локони зірки дрібними хвилями в високу зачіску. Візажисти постаралися на славу – віртуозно підкреслили її природну красу. Зірка тримала в руках більярдний кий. Судячи з розкиданим по столу куль, гра все ж відбулася.

Читайте також: Дженніфер Лопес похизувалася ідеальною фігурою у новій фотосесії

Поділись


Новини партнерів