16-річна донька Гайді Клум вперше прикрасила обкладинку модного глянцю

47-річна Гайді Клум знялася для глянцю. Німецька топ-модель взяла участь у модній зйомці разом з 16-річною донькою Лені.

Дівчина успадкувала красу зіркової мами та її фотогенічність. Лені вирішила піти по стопах Гайді і заявити про себе у світовій fashion-індустрії. Юній моделі пощастило з ефектним стартом. Школярка прикрасила свою першу обкладинку німецького Vogue.

Клум з дочкою постали в парних костюмах яскравого забарвлення. Стилісти зробили Гайді і Лені ніжний макіяж і схожі укладання. Ведуча шоу «Проект Подіум» ніжно поцілувала улюблену спадкоємицю.

Мама і донька також записали спільний ролик. Лені в чорній плісированій сукні виконала милий танець на знімальному майданчику. Клум помилувалася дівчиною. Супермодель розсмішили її рухи.

На іншому відео Гайді поговорила з родичкою про емоційний зв’язок. Клум зізналася, що впізнає себе в особі своєї доньки, коли та робить дурні вчинки. Лені вважає, що особливо схожа на маму, коли знаходиться в передчутті чогось радісного.

Королева подіумів заявила, що шалено пишається донькою. Гайді впевнена, що Лені зможе побудувати запаморочливу кар’єру і її шлях буде сильно відрізнятися від її власного.

Зірка вибачилася перед спадкоємицею, зазначивши, що не змогла подарувати їй безхмарне дитинство. «Я знаю, що бути моєю донькою не завжди легко. У тебе ніколи не було можливості вирости в «нормальній обстановці». Але що значить «нормальній»? Життя з трьома різними батьками, ймовірно, теж не підходить під це визначення. Але у тебе є талант брати максимум з усього. І я б сказала: ніщо з цього не зашкодило тобі, скоріше, навпаки. Ти впевнена в собі молода жінка, яка йде до своїх цілей. Ще більш важливо, що ти дійсно дуже хороша людина з великим серцем», – написала Клум в Instagram.

Шанувальників вразила фотосесія топ-моделі з донькою. «Ось це так! Нарешті по-справжньому гарна обкладинка!», «Які стильні», «Лені неймовірна!», «Мама і донька як близнята!», «Скільки ніжності!», «Лялечки», «Чарівна родина», – прокоментували користувачі мережі.

Читайте також: Гейлі Бібер відверто розповіла про проблеми зі шкірою обличчя

Поділись


Новини партнерів