Гейлі Бібер відверто розповіла про проблеми зі шкірою обличчя

24-річна Гейлі Бібер показала, як виглядає без макіяжу і ретуші. Американська супермодель зізналася, що не соромиться своєї неідеальної шкіри.

Дружина канадського поп-музиканта позувала крупним планом у ванній. Гейлі була одягнена в салатовий топ і підійшла до дзеркала. Зірка подіумів і глянцю продемонструвала почервоніння, що з’явилося на щоці. «Сьогодні вже третій день, тому вже майже не видно», – зізналася модель.

Племінниця голлівудського актора нагадала, що кілька років страждає від хронічного періорального дерматиту. Модель зізналася, що на її обличчі періодично з’являються червоні прищики біля губ і навіть іноді під очима. Бібер вирішила оприлюднити знімок, щоб підтримати тих, хто страждає від цієї проблеми.

Зірка зазначила, що недосконалості на її шкірі з’являються з різних причин. «Я звернула увагу на те, що дерматит виникає при певних умовах: коли я пробую новий або занадто сильний агресивний продукт, ношу маски, реагую на погодні умови або використовую деякі сонцезахисні засоби», – пояснила Бібер.

Проте інстадіва знайшла спосіб підтримувати свою шкіру в здоровому стані. Гейлі зізналася, що використовує в своєму догляді тільки дуже дбайливі протизапальні косметичні продукти. Вона також регулярно консультується з дерматологом. Зірка закликала прихильниць зі схожими проблемами ні в якому разі не займатися самолікуванням.

Гейлі щаслива в шлюбі з 26-річним канадським поп-співаком Джастіном Бібером. Пара нещодавно відзначила другу річницю весілля. Знаменитий чоловік моделі визнається, що мріє про дітей.

Читайте також: Гейлі Бібер похизувалася засмаглим тілом в провокаційному топі

Поділись


Новини партнерів