Шарліз Терон захотіла зіграти лесбіянку в рімейку «Міцного горішка»

45-річна Шарліз Терон заінтригувала шанувальників несподіваною заявою. Актриса побажала знятися в рімейку знаменитого бойовика з Брюсом Віллісом.

«Міцний горішок», що вийшов в прокат в 1988 році, залишається одним з найпопулярніших фільмів на Різдво. Фанати культової картини мріють побачити улюблених героїв в рімейку. Особливо головного актора – Брюса Вілліса. Але, як виявилося, може з’явитися ще одна версія бойовика з негетеросексуальними героями. Надію на це дала сама Терон.

Одна з прихильниць кінокартини поміркувала в Мережі про те, що хотіла б подивитися під час зимових свят. «Лесбійські різдвяні романтичні комедії – це добре, але я реально хочу побачити «Міцний горішок», де Шарліз Терон несамовито рятувала б свою дружину», – висловилася дівчина. Її твіт дуже швидко став вірусним і розійшовся на репости.

Публікацію помітила Шарліз. Зірка фільму «Божевільний Макс: дорога люті» схвалила ідею, опублікувавши її у себе в Twitter. «Де мені розписатися?» – з гумором відповіла Терон. Кіномани не виключають того, що подібна стрічка дійсно може вийти на екрани. Про це заговорили після прем’єри романтичної комедії «Найщасливіший сезон» (Happiest Seasons) на сервісі Hulu, пише The Wrap.

Фільм розповідає про закоханих одне в одного дівчат, які вирішили зустріти Різдво в колі сім’ї однієї з них. Еббі має намір зробити пропозицію обраниці Харпер. Але її консервативні батьки не в курсі подробиць особистого життя доньки. Більш того, у неї є наречений, який також не знає про цей секрет. Харпер вирішує представити Еббі як сусідку по кімнаті. Головні ролі в комедії виконали Крістен Стюарт і Маккензі Девіс.

У Терон вже є досвід зйомок у якості бісексуального персонажа. У шпигунському трилері «Вибухова блондинка» Шарліз брала участь в еротичній сцені, партнеркою зірки стала Софія Бутелла. Кінодіва зізналася, що відвертий епізод з колегою дався їй легко. Але з чоловіками подібні кадри є для Терон більш складними. Кінозірка також зіграла бісексуальних героїнь у фільмах «Монстр» і «Голова в хмарах».

Читайте також: Міла Йовович розповіла про успіхи старшої доньки в акторській майстерності

Поділись


Новини партнерів