Міла Йовович розповіла про успіхи старшої доньки в акторській майстерності

44-річна Міла Йовович зізналася, що дуже пишається кар’єрою старшої доньки. 13-річна Евер Габо вирішила наслідувати приклад своєї зіркової мами і теж стала актрисою.

Виконавиця головної ролі у фільмі «П’ятий елемент» – багатодітна мама. Актриса і її чоловік, 55-річний режисер Пол Андерсон, щасливі в шлюбі вже 11 років. У подружжя три доньки: 13-річна Евер Габо, п’ятирічна Дешіел і крихітка Ошин, якій ще немає й року. Зірка картини «Обитель зла» увесь свій вільний час присвячує вихованню дітей. Актриса – відповідальна мама, вона не боїться показати свої будні без прикрас, на відміну від багатьох зірок, які намагаються демонструвати ідеальну картину щасливої ​​родини.

Сама Міла почала будувати акторську кар’єру з десятирічного віку. Багато знаменитостей не хочуть, щоб діти повторювали їх долю, а Йовович, навпаки, дуже радіє з цього приводу. Евер вже знялася в трьох фільмах, включаючи фільм «Чорна вдова» від Marvel, а також «Обитель зла: Остання глава» і «Пітер Пен», який ще тільки готується до виходу на екрани.

«О боже, це приголомшливо. Це чудово бачити, як твої діти йдуть по твоїх стопах», – сказала Міла в інтерв’ю журналу Stellar. Кінозірка запевнила, що буде допомагати доньці в реалізації її планів. «Немає нічого кращого з одного боку, і нічого страшнішого з іншого. Однак вона – така талановита актриса! У неї природний талант. Я хочу зробити все, що в моїх силах, щоб підтримати дочку і допомогти їй здійснити всі мрії», – зізналася актриса.

Вона заявила, що дуже пишається донькою та її професіоналізмом. «Коли я побачила, наскільки добре вона зіграла у фільмі і яким професіоналом вона працювала на знімальному майданчику, а також почула її слова про те, наскільки їй сподобався цей досвід, це мене неймовірно вразило!» – зазначила Йовович.

Читайте також: Міла Йовович похизувалася «дорослим» макіяжем Евер

Поділись


Новини партнерів