Міла Йовович похизувалася «дорослим» макіяжем Евер

44-річна Міла Йовович влаштувала сімейну фотосесію в честь Дня подяки. Актриса захопилася сміливим образом старшої доньки.

Зірка фільму «П’ятий елемент» відзначила свято в колі сім’ї. Мила – щаслива багатодітна мама. Артистка і її 55-річний чоловік, режисер Пол Андерсон виховують трьох дочок – 13-річну Евер Габо, 5-річну Дешіел і 9-місячну дитину Ошин.

Голлівудська діва зізналася, що рада будь-якому приводу зібратися разом. На свято до Йовович прилетіла її мама. Зірка приготувала безліч страв і побудувала смугу перешкод з 5-річною Дешіел. Міла зазначила, що і молодша дочка не завдала їй клопоту в цей день. Ошин лише трохи вередувала вночі, що, за словами актриси, для неї вже звично.

Зірка комедії «Викрутаси» зібрала рідних за святковим столом. Йовович приготувала індичку, розставила прилади й налила шампанське.

Колишня кохана Люка Бессона вибрала комфортний аутфіт. Вона увібралася в футболку кавового відтінку і джинси бойфренди. Міла зібрала волосся в хвіст і зробила легкий макіяж. Вона підкреслила форму очей за допомогою чорного кайала і нанесла червону помаду. Кінодіва тримала на руках Ошин. Поруч сидів чоловік актриси з середньою дочкою на колінах.

Головною героїнею сімейної фотосесії стала 13-річна Евер. Донька актриси росте красунею і її копією. Дівчинка часто бере участь в модних зйомках. Юна модель любить експериментувати із зовнішністю і приміряти на себе різні образи.

Сьогодні дівчинка вирішила відчути себе дорослою. Евер одяглася в білу блузку і чорний брючний костюм. Вона залишила волосся розпущеним і зробила собі яскравий макіяж. Її образ захопив зоряну маму. «Моя старша донька Евер залізла в мою шафу і одяглася, бабуся зробила їй вбивчі smoky eyes», – написала Міла.

Шанувальники не стали засуджувати дівчинку за «дорослий» макіяж. Багатьом сподобався її образ. Фоловери в черговий раз відзначили неймовірну схожість Евер зі знаменитою мамою.

«Я навіть не впізнала вашу Евер. Дуже красива», «Smoky eyes – завжди безпрограшний варіант», «Старша донька – копія мама! Красуня», «Старшенька – просто вогонь!», «Мені подобаються всі образи Евер, але в цьому вона виглядає приголомшливо! Цей макіяж, волосся… Як вона подорослішала», «Яка доросла і красива старшенька. Обожнюю вас і вашу сім’ю», «Евер виглядає дуже дорослою»,  «Евер – міні-мама», – написали фанати.

Зірка Голлівуду поділилася ніжними кадрами з грудною Ошин. Міла розповіла про материнські будні з трьома дітьми.

Кінодіва натякнула, що повернулася в форму після пологів. Молода мама продемонструвала струнку талію під час зйомки у океану.

Читайте також: Міла Йовович опублікувала зворушливу світлину з маленькою донечкою

Поділись


Новини партнерів