Міла Йовович опублікувала зворушливу світлину з маленькою донечкою

44-річна Міла Йовович поділилася дуже атмосферним кадром з молодшою ​​донькою. Актриса з’явилася в домашньому образі.

Виконавиця головної ролі у фільмі «П’ятий елемент» останнім часом вражає фанатів своєю молодістю. Актриса ніби скинула десяток років, ставши мамою втретє. У зірки і її чоловіка, 55-річного режисера Пола Андерсона, є три доньки. Евер Габо вже 13 років, Дешіел – 5, а маленька Ошин народилася в лютому цього року.

Міла часто розповідає про свої материнські будні з трьома дітьми. Фанати люблять голлівудську актрису за таку відвертість і чесність. Зірка фільму «Обитель зла» не боїться видатися смішною і безглуздою, вона насправді з легкістю демонструє, що таке життя з трьома дітьми.

Сьогодні Міла теж залишилася вірна самій собі. Вона поділилася ніжним знімком, на якому тримає на руках крихту-дочку, поки вона п’є молочко з пляшки. Ошин явно зголодніла, тому що вона міцно тримає пляшечку і жадібно ковтає молоко. Сама актриса в кадрі виглядає дуже мирно, хоча й не намагається приховати втому.

«Моя мавпочка і я», – написала Міла в Instagram. Шанувальникам сподобався такий теплий знімок Йовович. Передплатники актриси не поскупилися на лайки і захоплені коментарі. «Ти просто красуня», «Така чарівна дівчинка», «Яка ж вона мила», «Мила, я люблю тебе, ти така справжня», – написали фоловери.

Міла Йовович показала, як проводить час з чоловіком і дітьми. Шанувальники пораділи можливості побачити зоряне сімейство в звичній їм обстановці. Вся компанія виглядала дуже щасливими і задоволеними життям.

Актриса похизувалася молодшими дівчатками і зізналася: вона й досі не може повірити, що стала мамою для цих чарівних малят. Зірка зробила чесне Селфі, на якому вона постала без макіяжу. Природна краса Міли зачарувала її шанувальників.

Читайте також: Не такий чарівний стан: Міла Йовович розповіла про реалії вагітності

Поділись


Новини партнерів