«Ледь не померла»: схудла на 30 кг Ребел Вілсон розповіла про смертельну хворобу

Зірка «Ідеального голосу» Ребел Вілсон оголосила 2020 роком здоров’я. Їй вдалося схуднути зі 105 до 75 кілограмів. Виявилося, що актрисі заважали скинути вагу серйозні психологічні проблеми.

«Я використовувала свою зайву вагу, як бар’єр від людей, щоб вони не зближувалися зі мною», – зізналася Ребел Вілсон. Зі сльозами на очах актриса пригадала, що змусило її задуматися про здоров’я. За її словами, до спорту і дієт вона досягла мінімальної ваги через малярію.

«У мене була найменша вага, коли я захворіла на малярію. Тоді я ледь не померла. Коли я вийшла з лікарні, всі говорили: «Ух ти, як ти схудла?» Я мало не вмерла», – зізналася Ребел Вілсон.

Після одужання від смертельної хвороби актриса серйозно взялася за себе. Також Ребел Вілсон зізналася, що до схуднення її підштовхнуло бажання заморозити яйцеклітини. Актрисі вже 40 років, тому вона вирішила підстрахуватися, повідомляє Daily Mail.

Актриса менше ніж за рік скинула 30 кілограмів завдяки білковій дієті. Крім того, їй вдалося позбутися від емоційного переїдання. Правда, її тренер не любить слово «дієта». Він лише просить її стежити за харчуванням і показує ефективні тренування.

Читайте також: Зірка фільму «Початок» Еллен Пейдж оголосила себе трансгендером

Поділись


Новини партнерів