Зірка фільму «Початок» Еллен Пейдж оголосила себе трансгендером

Актриса Еллен Пейдж зробила камінг-аут в якості трансгендерного чоловіка. У Instagram вона опублікувала звернення, в якому попросила називати себе Еліотом. Також вона хоче, щоб до неї зверталися з займенниками «він / вони».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от @elliotpage

Зірка фільму «Початок» поділилася радістю з шанувальниками. Він подякував усім, хто його підтримував у цьому непростому етапі. Елліот зізнався, що йому подобається бути трансгендером, але це непросто.

«Також прошу терпіння. Моя радість справжня, але все ж вразлива. Правда в тому, що незважаючи на почуття глибокого щастя і знання, скільки у мене привілеїв, я також наляканий. Я боюся ненависті, «жартів» і насильства», – написав Елліот Пейдж.
Також в зверненні він наголосив, що багато ЛГБТ персон зіштовхуються з серйозними проблемами. Пейдж помітив, що близько 40% дорослих транс-людей думали про суїцид. Однак на своїй сторінці він зустрів підтримку від своїх друзів і колег. «Елліот рулить» – написала в коментарях Майлі Сайрус.

Еллен Пейдж прославилася після зйомок у фільмі «Джуно». Також вона запам’яталася глядачам за роллю в кінострічці «Початок», двох частин франшизи про «Людей Ікс» і в серіалі «Академія Амбрелла». У 2018 році Пейдж уклала шлюб зі своєю подругою – танцівницею Еммою Портнер.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от @elliotpage

Читайте також: Ребел Вілсон схудла на 30 кілограмів

Поділись


Новини партнерів