Шарліз Терон вразила ідеальними формами у напівпрозорій блузці

45-річна голлівудська актриса приміряла відвертий, але при цьому дуже елегантний образ. Шарліз Терон отримала безліч компліментів і навіть пропозицію руки і серця.

Зірка фільму «Вибухова блондинка» взяла участь в стильній фотосесії. Їй випала четь представляти швейцарський бренд годинників класу люкс в новій рекламній кампанії. Стилісти намагалися підкреслити природну красу Шарліз, вибравши строгий наряд з родзинкою.

На чорно-білих фото Терон постала в темному піджаку, брюках і блузці з прозорої тканини, під яку вона не одягла білизну. Вставки зі щільного матеріалу прикрили груди артистки, тому образ не вийшов за рамки дозволеного. З аксесуарів на Шарліз був лише розкішний годинник Breitling.

Візажисти зробили актрисі об’ємну зачіску. Вони вклали її коротке волосся в легкі хвилі. Макіяж з акцентом на очі і губи ідеально підкреслив точені риси обличчя Терон. Чуттєвості знімкам надав пронизливий погляд і легка усмішка Шарліз.

«Дуже рада поділитися з вами кадрами з рекламної кампанії з моєю участю. Я одержима своїм новим годинником Breitling Chronomat, і мені подобається ідея того, що ці годинник не диктують, як повинен пройти ваш день або що вам слід одягнути», – поділилася емоціями актриса.

Голлівудська зірка стверджує, що до сих пір не знайшла супутника життя. Тому багато чоловіків спробували свою удачу бути поміченими Шарліз і залишили їй масу компліментів. Деякі взагалі запропонували себе артистці як чоловіка.

«Як така красуня досі самотня?! Може ми будемо разом?», «Хочу собі в дружини таку як ти!», «У тебе бездоганна зовнішність і добре серце, я тебе обожнюю!», «Така струнка і одночасно ранима. Виходь за мене!», «З віком ти тільки стаєш! Богиня!», «Хотілося б сходити з тобою на побачення!», «Ідеальна! Відбою від чоловіків не буде!» – захопилися фоловери.

Читайте також: Шарліз Терон показала, як виглядала в дитинстві

Поділись


Новини партнерів