Шарліз Терон показала, як виглядала в дитинстві

45-річна американська актриса показала себе ще зовсім дівчинкою. Шанувальники здивувалися, наскільки гарненькою була Шарліз Терон.

Зірка фільму «Вибухова блондинка» відзначила Міжнародний день дівчаток, проголошений ООН в 2012 році. Він присвячений специфічним проблемам і загрозам, яким піддаються маленькі жінки. В рамках свята актриса взяла участь в естафеті, де обов’язковою умовою є публікація дитячого фото і короткого повідомлення про те, чи збіглися плани на майбутнє в ті роки і з тими, що є зараз.

Шарліз виконала всі правила на радість фанатам. Вона оприлюднила знімок, на якому постала маленькою дівчинкою. Світловолоса дівчинка з великими блакитними очима позувала в футболці без рукавів і чарівно посміхалася. «Я повинна була стати фінансово незалежною. Я вибрала фінансову незалежність», – поділилася своєю установкою Терон.

Фоловери прийшли в захват від портрета юної зірки. «Мила!», «Солодка дівчинка!», «Супер-красуня з дитинства!», «Неймовірно гарна», «Камера тебе любить!», «Шарліз, ти дивовижна красуня», «Чарівний дитина», – написали користувачі.

Читайте також: Шарліз Терон відверто розповіла про стосунки з чоловіками

Поділись


Новини партнерів