Ніколь Кідман розповіла про комплекси в підлітковому віці через свій зріст

53-річна Ніколь Кідман – одна з найвищих актрис в Голлівуді, її зріст становить 180 сантиметрів. Днями володарка премії “Оскар” розповіла про комплекси через свій зріст. Зірка з’явилася на обкладинці британського Glamour і дала велике інтерв’ю виданню.

Я була підлітком, у якого було багато страхів… Я була дуже високою, а тому і дуже невпевненою в собі. До 13 років мій зріст становив 178 сантиметрів,- сказала Кідман.

Втім, з часом актриса навчилася бачити плюси там, де раніше вона бачила лише мінуси. Так, на випускному Кідман відзначилася, вибравши нетрадиційну сукню:

“На мені була сукня-флаппер 20-х років. Я купила її в магазині вінтажного одягу, мені просто сподобався її крій, вона була чорно-білою, вишитою бісером. Ніякого фатину і пишних спідниць. Я пам’ятаю, як трохи напилася, що, ймовірно, буває у багатьох людей на випускному або іншому офіційному заході.”

До слова, зовсім скоро відбудеться прем’єра нового фільму за участю зірки. І не згадати про нього в бесіді з кореспондентом видання Кідман не могла, адже картина називається “Випускний”.

За сюжетом бродвейські зірки прямують в невелике містечко в штаті Індіана. Вони їдуть туди, щоб допомогти старшокласниці, якій заборонили йти на випускний бал в школі, тому що вона хоче приїхати туди разом зі своєю дівчиною. Кідман вважає, що ця картина допоможе багатьом батькам поглянути на своїх дітей інакше.

Йдеться про те, що безумовна любов переможе всіх. Важливо, щоб батьки говорили своїм дітям, що їх люблять і що вони в будь-якій ситуації повинні залишатися собою. Батьки повинні підтримувати своїх дітей у всьому. Це найголовніше, – сказала вона.

Режисер Райан Мерфі пояснив Entertainment Weekly, що хотів зняти класичну музичну адаптацію, коли взявся за “Випускний”.

Я хотів зробити щось в дусі старих мюзиклів, які я дивився разом з бабусею. Я хотів зробити щось з шармом і гумором, як “Співаючі під дощем”. Це історія шоу-бізнесу. Це погляд на внутрішню частину світу кіно, – зазначив він.

Фільм буде доступний на Netflix з 11 грудня. Головні ролі в ньому зіграють Меріл Стріп, Ніколь Кідман, Джеймс Корден, Керрі Вашингтон, Аріана Дебос, Ендрю Реннеллс і інші.

Читайте також: Міла Йовович опублікувала зворушливу світлину з маленькою донечкою

Поділись


Новини партнерів